Klogere brug af dag-til-dag lektier  

Danske Skoleelever mener, at dag til dag lektier skal bruges langt klogere, end de bliver nu. Det er de mange små lektier, som hober sig op, og ofte presser eleverne. De små dag til dag lektier bliver oftest ikke tjekket af lærerne, og det er sjældent, at man får reel brugbar feedback på disse lektier. Derfor mener Danske Skoleelever, at man i stedet skal fokusere på at give færre, men større, skriftlige og mundtlige opgaver for. De større, men færre, opgaver vil også oftest komme med ordentlig feedback, og dermed en større læring. 

Ingen lektier i ferien 

DSE opfordrer til, at lærerne ikke skal give os elever lektier for i ferien. Vores ferie er et pusterum fra hverdagen, skolen og lektierne. Ferierne er vores fritid, som vi selvfølgelig selv er herre over. Ferie er en periode, hvor vi har ret til at have fri for skole. Hvorfor kalde det ferie, hvis vi sidder med obligatoriske lektier? Skolen er en kæmpe stor del af vores liv, men vi har også et liv ved siden af, som skal passes. 

Formelle papirer

I vores formelle papirer kan du finde de nuværende og tidligere årsrapporter, referater fra tidligere stormøder og bestyrelsesmøder, samt vores vedtægter og politiske kompendium.

Læs mere her

Danske Skoleelever mener