Er du nervøs for de kommende afsluttende prøver og eksamener? Får du ikke altid de karakterer og resultater, du har potentiale til under eksamen? Eller vil du bare være endnu bedre og mere stabil til dine fremlæggelser og eksaminer?

Så er dette kursus præcist det, du leder efter. Kurset handler ikke om de enkelte fag og fagligt indhold, men generelt om det at håndtere en eksamenssituation og gå til afsluttende prøve.

For information og booking se nederst på siden

Hvorfor deltage?

I Danske Skoleelever kæmper vi for en god skoledag for alle elever. Eksamener og tests er en del af nutidens skole, men for mange elever opleves det som et stressende element i skolelivet. Derfor tilbyder Danske Skoleelever et kursus, der skal vende en eksamens- og præstationssituation til en læringssituation. Eksamen skal være en situation, man kan lære noget af og alle elever skal opleve skoledagen som motiverende også i test- og eksamenssituationer.

Hvad kan du lære?

  1. Viden om krav og prøveformer
  2. Viden om hvordan du styrer din læseferie bedst muligt
  3. Hvordan virker de forskellige prøveformer
  4. Træning i at kontrollere dine nerver og mental træning
  5. Træning i fremlæggelse og argumentation
  6. Masser af tips og tricks til en vellykket prøve

Hvem er vi?

Kurset afholdes af DSE’s frivillige, der afsluttede grundskolen for under et år siden. De har dermed selv for nyligt været igennem afgangsprøverne og kender til de mange udfordringer ved den mundtlige del.

Det var super fedt at få indsigt i, hvordan prøverne skulle foregå. Jeg fik mere ud af, at kursusholderen var en elev frem for min lærer, da han kunne sætte sig i vores sted, og som selv lige have været til samme prøve.Jeg vil helt sikkert anbefale andre sådan et kursus

– Liva, 16 år, elev i 9. klasse

Booking

Send os en mail eller ring

70 22 00 33

Book via mail

Tid og sted

Tid og sted aftales ved booking, typisk kommer Danske Skoleelever til jer. Kurset tager ca. tre timer, men kan tilpasses i både omgang og indhold.

Pris

Prisen er 1.495,- + moms og kursusholders transportudgifter

Det dækker en underviser og op til 30 deltagere

Spørgsmål

Carl Lowies
Mail cal@skoleelever.dk
Telefon 60 40 20 64