Thea Enevoldsen

Lokalformand DSE Vendsyssel 

Mail.: ten@skoleelever.dk 
Mobil: 60535345

 Hvem er jeg og hvor kommer jeg fra?

Hej! Mit navn er Thea Enevoldsen, og jeg er formand for lokalafdeling Vendsyssel. Jeg kommer fra en vaskeægte provinsby i Vendsyssel, Brønderslev, som ligger midt i mellem Aalborg og Hjørring  Til daglig går jeg i 9. klasse på Skolegades Skole, hvor jeg har gået, siden jeg startede i folkeskolen.

Hvorfor vil jeg gerne i bestyrelsen?
Jeg har altid elsket politik og politisk arbejde. Jeg brænder for at gøre en foreskel for skoleelever, det er noget, som jeg også blandt andet også har gjort gennem mit elevråd. Jeg stillede op til bestyrelsen, fordi jeg gerne ville tage min passion videre og kæmpe for eleverne på et endnu højere plan. Man gør virkellig en reel foreskel for elever i hele Danmark. Desuden var jeg også, og er stadig, helt smaskforelsket i DSE, og jeg ville gerne have det til at fylde mere i min hverdag, og lære endnu mere om organisationen.

Har jeg en eller flere bestemte mærkesager jeg kæmper for?
Karaktere, feedback og det generelle pres som vi skoleelever kan blive udsat for går jeg meget op i især, fordi det er noget som jeg kan reletere rigtig meget til og selv har mærket. Det betyder enormt meget for mig, at alle skoleelever kan komme i skole, føle sig tilpas, lære noget nyt og gå hjem med den varme rare følelse i maven, man får efter, man har haft en god dag. Det er det jeg kæmper for.