Signe Rosenlund Ditlefsen

Sekretariatsfrivillig, LK tovholder

Mail.: srd@skoleelever.dk
Mobil.: 60402018

Team 1, Lokalafdelinger:
Midtjylland
Trekanten
Sydsjælland
Thy
 

Hvor kommer du fra, og hvor gik du i skole?

Jeg kommer fra Esbjerg og gik først på Fourfeldtskolen Bohr i 7 år, og skiftede så derefter til Vitaskolen Bohr hvor jeg gik de sidste 3 år. 


Hvordan er du blevet engageret i DSE?

Da jeg første gang i 8. klasse var elevrådsformand for skolens elevråd, havde vi to daværende sekretariatsfrivillige ude på min skole, for at holde et Aktivt Elevrådskursus. Da kurset var færdigt, spurgte den ene kursusholder, om jeg kunne have lyst til at deltage til Landskonferencen 2016. Jeg deltog ved Landskonferencen og blev hurtigt bidt af det. Jeg stillede op til det der dengang hed regionsbestyrelsen, og blev valgt ind som regionsbestyrelsesmedlem. Da jeg havde siddet der i et halvt år, blev jeg valgt til menig for det daværende region Sydjylland, og sad i bestyrelsen i et år. Jeg har ikke fortrudt et eneste sekund af det, og kan varmt anbefale at stille op til en tillidspost! 


Hvad 
er det bedste ved arbejdet som sekretariatsfrivillige?

En af de bedste ting ved at arbejde som sekretariatsfrivillig, er helt klart den erfaring man får. Når vi er ude på skoler, til messer, afholder arrangementer eller noget helt fjerde, får man en erfaring, som man ikke kan få andre steder. En anden ting jeg også elsker, ved at arbejde som sekretariatsfrivillig er, at kunne se en forskel hos de elever jeg arbejder med, for det er skide fedt at vide, at det man laver gør en forskel!