Anders Tingleff Nielsen

Sekretariatsfrivillig

Mail.: atn@skoleelever.dk
Mobil.: 60402003

Hvor kommer du fra, og hvor gik du i skole? 

Jeg kommer fra Roskilde, som ligger i lokalafdeling DSE Østsjælland. Jeg er lige gået ud af 9. klasse på Klostermarkskolen i Roskilde, hvor jeg har gået i hele min skoletid. 


Hvordan er du blevet engageret i DSE? 
 

Jeg startede i DSE da jeg lige var startet i 8.klasse. Det var i efteråret 2016. Jeg husker mit første arrangement til Aktiv Weekend i Ringsted, hvor jeg mødte op uden de store forventninger og uden at vide præcis hvad jeg gik ind til. Jeg mødte hurtigt en masse glade mennesker, som tog sig godt af mig og jeg bliver hurtigt drevet med af stemningen. Det var virkelig fantastisk at se så mange engagerede og motiverede mennesker, samlet på samme sted og man fik lyst til at involvere sig i hvad de lavede og bidrage til det. Det var en virkelig fed oplevelse og efter den weekend har jeg virkelig haft lyst til at bakke op om organisationen og det vi står for. 


Hvad er det bedste ved arbejdet som sekretariatsfrivillige? 

Som sekretariatsfrivillig åbner der sig en helt masse nye muligheder inden for organisationen, som du kan få indflydelse på og bidrage til. Du får en hel del ansvar og kan være med til at sætte dit personlige præg på hvordan tingene skal fungere. Det synes jeg er rigtig fedt og det er virkelig ikke mange steder man har mulighed for det, som en dreng i min alder der lige er gået ud af 9. klasse. 

Derudover synes jeg det er super fedt at komme ud på diverse skoler og fælleselevråd i hele Danmark, komme ud til en masse egangerede elever og bidrage til at endnu flere bliver engagerede i organisationen.