Tænker du: Hvordan får jeg de andre elever, forældre og lærere til at forstå mig? Hvordan kan jeg effektivt fortælle om elevrådets arbejde, så andre elsker det lige så meget som mig? Hvordan virker jeg overbevisende overfor de voksne? På dette kursus bliver du trænet i effektiv kommunikation med krop og tale.

For information og booking se nederst på siden

Hvorfor deltage?

En stor del af elevrådsarbejdet handler om jeres evne til at sende netop de signaler ud i et rum, der får andre mennesker til at tænke og føle det, I gerne vil have dem til at tænke og føle i det øjeblik. Kroppen udgør 70% af vores kommunikation til andre mennesker. Derfor er krop og taleteknik et vigtigt element for at få demokratisk indflydelse på skolen, succes som elevrådsrepræsentant og brænde igennem, når du deltager på møder eller holder taler

Hvad kan du lære?

  1. Viden om hvordan krop og tale er et kommunikationsværktøj 
  2. Færdigheder i hvordan du virker overbevisende og taler fængende 
  3. Færdigheder i argumentationsteknik
  4. Færdigheder i at tale til fremlæggelser, præsentationer mm. 
  5. Færdigheder i hvordan du præsenterer dig selv overfor voksne i bestyrelser, råd mm.

Hvem er vi?

Kurset afholdes af DSE’s frivillige, der har afsluttet grundskolen for under et år siden. De har selv været meget aktive i elevråd, fælleselevråd og DSE, og de arbejder til dagligt med at skabe det gode skoleliv for alle danske skoleelever. På den måde vil I blive trænet af unge, der lige har været i samme situation som jer, og som kender jeres virkelighed. 

Booking

Send os en mail eller ring

70 22 00 33

Book via mail

Tid og sted

Tid og sted aftales ved booking, Danske Skoleelever kommer typisk til jer. Kurset tager ca. tre timer, men kan tilpasses i både omfang og indhold.

Pris

Op til 30 deltagere

Medlemsskoler: Gratis (1 pr. år) ellers 795,-

Ikke-medlemsskoler:  2.245,-

Spørgsmål

Carl Lowies
Mail cal@skoleelever.dk
Telefon 60 40 20 64