PRAKTISKE OPLYSNINGER

Hvor?

Landskonferencen bliver afholdt på Langsøskolen, Hejrevej 25, 8600 Silkeborg

Find vej på Google Maps

Voksne

Kontakt DSE på tlf.: 70 22 00 33.

Der vil under hele Landskonferencen være voksne til stede. Herunder voksne med kendskab til førstehjælp. Det vil under hele weekenden være muligt at komme i kontakt med DSE på tlf.: 70 22 00 33. Vi skal understrege, at dette telefonnummer kun må benyttes i nødstilfælde

Ankomst til – og afrejse fra – Silkeborg

VI TAGER IMOD JER PÅ STATIONEN FREDAG OG FØLGER JER DERHEN IGEN SØNDAG

Dem af jer, som tager toget til Silkeborg, skal gå ind på stationen, hvor vi vil stå og tage imod jer. Vi bærer blå jakker med DSE’s logo på ryggen – de er ikke til at overse. Tager du vores busser, så vil vi vente foran, og følge jer ind på skolen. Søndag sørger vi for, at alle kommer med bussen, og at dem som skal til Hadsten st. vil blive transporteret/fulgt dertil.

Alkoholpolitik

Der vil under hele weekenden være forbud mod alle former for euforiserende stoffer. Dette betyder, at der hverken må medbringes eller indtages euforiserende stoffer under hele weekenden – dette gælder også snus. Hvis du først læser dette, når du sidder i toget eller bussen på vej til stormødet og har alkohol eller lign. i tasken, skal du aflevere det ved indskrivningen, når du ankommer. Du vil så få det udleveret igen, når du tager hjem. Sker det, at vi finder alkohol under selve weekenden, vil det blive konfiskeret. Den pågældende deltager vil blive sendt hjem øjeblikkeligt, og forældrene vil blive underrettet.

Rygepolitik

Det er fuldstændig forbudt at medbringe og indtage tobak under hele weekenden! Overtrædelse af dette fører til hjemsendelse på egen regning, og der vil blive taget kontakt til forælder/værge og skolen. Hvis du først læser dette, når du sidder i toget eller bussen på vej til stormødet og har tobak i tasken, skal du aflevere det ved indskrivningen, når du ankommer. Du vil så få det udleveret igen, når du tager hjem.