Mathilde Juul Schmidt  
Formand for lokalafdeling Nordsjælland 19/20
Mail.: mjs@skoleelever.dk

Olga Kuhlmann Schmidt   
Næstformand for lokalafdeling Nordsjælland 19/20
Mail.: oks@skoleelever.dk

Hej!

Vi er DSE København, og er en af Danske Skoleelevers 17 lokalafdelinger. I DSE Nordsjælland er vores fornemmeste opgave at repræsentere elever i Nordsjælland, og afholde en masse fede aktiviteter, kurser og arrangementer. DSE Nordsjælland består af følgende kommuner: Allerød, Egedal, Fredensborg, Frederikssund, Furesø, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Hillerød, Hørsholm, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal og det er derfor alle elever i de her kommuner, som kan deltage i de arrangementer vi afholder.


Vi kæmper for at så mange elever som muligt engagere sig og tager del i det fantastiske fællesskab i Danske Skoleelever, både lokalt, her i DSE Nordsjælland, men også nationalt.


Så hvis DU brænder for dit elevråd, gerne vil have nogle nye kompetencer, eller bare vil få en masse nye venner, så kom til vores næste arrangement. Vi garanterer det bliver hyggeligt, og så har du mulighed for at skabe en bedre skoledag, for eleverne i Nordsjælland!

Hvis du vil deltage til vores næste arrangement, eller bare høre mere om Danske Skoleelever, eller DSE Nordsjælland så kontakt Danske Skoleelevers sekreteriat på 70 22 00 33