Mathias Keimling Lokalformand for DSE Københavns Omegn

Mathias Keimling
Formand for lokalafdeling Københavns Omegn  19/20
Mail.:
 mak@skoleelever.dkJens David
Næstformand for lokalafdeling Københavns Omegn 19/20
Mail.: jda@skoleelever.dk

Hej!

Vi er DSE Københavns Omegn, og er en af Danske Skoleelevers 17 lokalafdelinger. I DSE Københavns Omegn er vores fornemmeste opgave at repræsentere elever i Københavns Omegn, og afholde en masse fede aktiviteter, kurser og arrangementer. DSE Københavns Omegn består af følgende kommuner: Solrød, Greve, Ishøj, Høje-taastrup, Vallensbæk, Brøndby, Hvidore, Rødovre, Albertslund, Glostrup, Ballerup og Herlev og det er derfor alle elever i de her kommuner, som kan deltage i de arrangementer vi afholder.


Vi kæmper for at så mange elever som muligt engagere sig og tager del i det fantastiske fællesskab i Danske Skoleelever, både lokalt, her i DSE Københavns Omegn, men også nationalt.


Så hvis DU brænder for dit elevråd, gerne vil have nogle nye kompetencer, eller bare vil få en masse nye venner, så kom til vores næste arrangement. Vi garanterer det bliver hyggeligt, og så har du mulighed for at skabe en bedre skoledag, for eleverne i Københavns Omegn!

Hvis du vil deltage til vores næste arrangement, eller bare høre mere om Danske Skoleelever, eller DSE Københavns Omegn så kontakt Danske Skoleelevers sekreteriat på 70 22 00 33