Jacob Møldrup Jensen Lokalformand for DSE Midtjylland

Jacob Møldrup Jensen
Formand for lokalafdeling Midtjylland ´17/´18
Mail.: 
jmj@skoleelever.dk

I DSE Midtjylland, er der ikke blevet opnået valg til lokalnæstformandsposten. Derfor kan du stille op! 
Ring til Oskar Sommer Tiltrædende næstformand med ansvar for bestyrelsen på 60 40 20 01 

Hej!

Vi er DSE Midtjylland, og er en af Danske Skoleelevers 17 lokalafdelinger. I DSE Midtjylland er vores fornemmeste opgave at repræsentere eleverne i midtjylland, og afholde en masse fede aktiviteter, kurser og arrangementer. DSE Midtjylland består af følgende kommuner: Viborg, Randers, Favrskov, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og det er derfor alle elever i de her kommuner, som kan deltage i de arrangementer vi afholder.


Vi kæmper for at så mange elever som muligt engagere sig og tager del i det fantastiske fællesskab i Danske Skoleelever, både lokalt, her i DSE Midtjylland, men også nationalt.


Så hvis DU brænder for dit elevråd, gerne vil have nogle nye kompetencer, eller bare vil få en masse nye venner, så kom til vores næste arrangement. Vi garanterer det bliver hyggeligt, og så har du mulighed for at skabe en bedre skoledag, for eleverne i Midtjylland!


Hvis du vil deltage til vores næste arrangement, eller bare høre mere om Danske Skoleelever, eller DSE Midtjylland så kontakt Danske Skoleelevers Sekreteriat på 70 22 00 33