Nikoline Rogert
Formand for lokalafdeling Lolland-Falster´18/´19
Mail.:
nro@skoleelever.dk

Joachim Kamper
Næstformand for lokalafdeling Lolland-Falster´18/´19
Mail.:
jka@skoleelever.dk

Hej!

Vi er DSE Lolland-Falster, og er en af Danske Skoleelevers 17 lokalafdelinger. I DSE Lolland-Falster er vores fornemmeste opgave at repræsentere eleverne på Lolland og Falster, og afholde en masse fede aktiviteter, kurser og arrangementer. DSE Lolland-Falster består af følgende kommuner: Lolland og Guldborgsund og det er derfor alle elever i de her kommuner, som kan deltage i de arrangementer vi afholder.


Vi kæmper for at så mange elever som muligt engagere sig og tager del i det fantastiske fællesskab i Danske Skoleelever, både lokalt, her i DSE Lolland-Falster, men også nationalt.


Så hvis DU brænder for dit elevråd, gerne vil have nogle nye kompetencer, eller bare vil få en masse nye venner, så kom til vores næste arrangement. Vi garanterer det bliver hyggeligt, og så har du mulighed for at skabe en bedre skoledag, for eleverne i Lolland-Falster!


Hvis du vil deltage til vores næste arrangement, eller bare høre mere om Danske Skoleelever, eller DSE Lolland-Falster så kontakt Danske Skoleelevers Sekreteriat på 70 22 00 33