Maja Rieck Monrad Lokalformand for DSE Syd og Vestjylland

Maja Rieck Monrad 
Formand for lokalafdeling Syd-Vestjylland ´18/´19
Mail.:
mmo@skoleelever.dk

Katrine Degnbol Wenzelsen Lokalnæstformand for DSE Syd og Vestjylland

Katrine Degnbol Wenzelsen
Næstformand for lokalafdeling Syd-Vestjylland ´18/´19
Mail.:
kdw@skoleelever.dk

 

 

Hej!

Vi er DSE Syd-Vestjylland, og er en af Danske Skoleelevers 17 lokalafdelinger. I DSE Syd-Vestjyllander vores fornemmeste opgave at repræsentere eleverne i Syd-Vestjylland, og afholde en masse fede aktiviteter, kurser og arrangementer. DSE Syd-Vestjylland består af følgende kommuner: Varde, Esbjerg, Fanø og Vejen og det er derfor alle elever i de her kommuner, som kan deltage i de arrangementer vi afholder.


Vi kæmper for at så mange elever som muligt engagere sig og tager del i det fantastiske fællesskab i Danske Skoleelever, både lokalt, her i DSE Syd-Vestjylland, men også nationalt.


Så hvis DU brænder for dit elevråd, gerne vil have nogle nye kompetencer, eller bare vil få en masse nye venner, så kom til vores næste arrangement. Vi garanterer det bliver hyggeligt, og så har du mulighed for at skabe en bedre skoledag, for eleverne i Syd-Vestjylland!


Hvis du vil deltage til vores næste arrangement, eller bare høre mere om Danske Skoleelever, eller Syd-Vestjylland så kontakt Danske Skoleelevers Sekreteriat på 70 22 00 33