Her kan du se hvem der blev valgt som Lokalformand og Lokalnæstformand for jeres lokalafdeling.


 Frederik Klinge Rasmussen F Trekanten

Frederik Klinge Rasmussen 
Formand for lokalafdeling Trekanten 19/20
Mail.: fkr@skoleelever.dk

 Irma Lysholm Borch NF Trekanten

Irma Lysholm Borch
Næstformand for lokalafdeling Trekanten 19/20
Mail.: irl@skoleelever.dk

Hej!

Vi er DSE Trekanten, og er en af Danske Skoleelevers 17 lokalafdelinger. I DSE trekanten er vores fornemmeste opgave at repræsentere eleverne i Trekantsområdet, og afholde en masse fede aktiviteter, kurser og arrangementer. DSE Trekanten består af følgende kommuner:Billund, Vejle, Hedensted, Fredericia og Kolding og det er derfor alle elever i de her kommuner, som kan deltage i de arrangementer vi afholder.


Vi kæmper for at så mange elever som muligt engagere sig og tager del i det fantastiske fællesskab i Danske Skoleelever, både lokalt, her i DSE Trekanten, men også nationalt.


Så hvis DU brænder for dit elevråd, gerne vil have nogle nye kompetencer, eller bare vil få en masse nye venner, så kom til vores næste arrangement. Vi garanterer det bliver hyggeligt, og så har du mulighed for at skabe en bedre skoledag, for eleverne i Trekantsområdet!


Hvis du vil deltage til vores næste arrangement, eller bare høre mere om Danske Skoleelever, eller DSE Trekanten så kontakt Danske Skoleelevers Sekreteriat på 70 22 00 33