Hvem kan deltage?

Til landsmesterskabet mødes de bedste fra hver region og dyster om at blive danmarksmester i fagene dansk, matematik, biologi og historie. Samtidig dyster holdene mod hinanden, så vi til slut også kan kåre Danmarks bedste hold.

Tilskuer eller deltager?

Som deltager ved landsmesterskaberne i DM i Fagene skal du løse anderledes og spændende opgaver. Her skal du anvende de færdigheder, du har lært i undervisningen, til at komme med kreative løsningsforslag til cases fra rigtige virksomheder.
Der vil desuden være masser af aktiviteter for tilskuerne til landsmesterskaberne. Her vil en række virksomheder stå klar til at udfordre dig på problemløsning og innovativ tænkning.
Uanset om du deltager i DM i Fagene som tilskuer eller deltager, vil det blive en festlig dag. Hvis du er deltager, så tag din ven, din far, din mor, dine søskende eller dine bedsteforældre under armen og kom med til en spændende dag med masser af faglige aktiviteter og konkurrencer, når danmarksmestrene i fagene kåres. Der kommer mere information om muligheden for at deltage som tilskuer, når deltagerne til landsmesterskaberne er fundet.

Hvornår foregår landsmesterskaberne?

Landsmesterskaberne afholdes d. 31. januar 2018. Her fejrer vi dig og alle de andre stolte nørder.