Tilmeld dig DM i Fagene 18/19

Tilmeldingen til DM i Fagene for skoleåret 18/19 er nu åben.

Alle lærere kan nu tilmelde sig DM i Fagene for skoleåret 18/19. Tilmeld dig og få løbende informationer om DM i Fagene. Det er gratis og uforpligtende. De regionale mesterskaber foregår fra den 3. september til den 30. november. Klik på tilmeld nu for at være med.

Tilmelding af elever
Tilmeldingen af elever åbner senere på foråret. Alle tilmeldte lærere vil få en mail, når tilmeldingen åbner. Det vil også fremgå af vores facebook-side og her på hjemmesiden. 

Til DM i Fagene har elever fra 7.-9. klasse mulighed for at dyste i dansk, matematik, historie, biologi eller engelsk samt tværfaglige holdmesterskaber. Den. 3. september åbnes op for opgaveløsningen til de regionale mesterskaber. Man vælger først hvilke fag, man vil dyste i, samt om man vil dyste individuelt eller i hold, når konkurrencen går i gang den 3. september. 

Note: Hidtil har elever kunne tilmelde sig via deres UNI-C login. Den nye dataforordning fra EU, som er implementeret i dansk lov den 2. april gør, at den metode der hidtil har været anvendt ikke længere er mulig. Derfor arbejder vi på en ny løsning, som vil være klar senere på foråret i god tid inden de regionale mesterskaber starter.