De regionale mesterskaber er i gang, og du skal være med!

Info til dig der er elev.                                                        

Nu kan du deltage i DM i Fagene. Se her hvordan.

Sådan deltager du
Du kan deltage nu eller senere. Du skal bare huske at gøre det senest 6. december. Måske har I en aftale i klassen eller med en lærer, om at I skal deltage sammen, og så skal du bare vente til den dag kommer. Du kan deltage alene i et eller flere af de fire fag, hvis du vil. Men HUSK, at du kun kan deltage én gang i hvert fag. Det vil sige, at når du er færdig med opgaven, f.eks. i dansk, så er du med i mesterskabet, om at gå videre til landsmesterskaberne. Derfor skal du være helt klar, når du skal deltage. Det tager max. 1,5 time at deltage, og du skal lave hele opgaven på én gang.

Sådan forbereder du dig
For at være godt forberedt, kan du se Ekspertråd, som er små videoer med gode råd til hvert enkelt fag. Du kan også tage træningsopgaver til hvert fag. Dem kan du tage lige så mange gange, du har lyst.

Find Ekspertrådene HER

Find Træningsopgaverne HER

Husk at du må bruge alle hjælpemidler til at løse opgaverne.

Deltag som hold

Du kan både deltage alene og som hold. Der skal være minimum 8 og maksimum 12 elever på et hold. Det er let at oprette et hold og tilføje andre til holdet. Du skal bare logge ind, ved at klikke på ”Deltag” på hjemmesiden.

Du kan godt deltage både på et hold og alene i et af fagene.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Hvis du har spørgsmål eller oplever problemer så kontakt os.

Ring til vores Hotline på 70 22 06 33 eller send en mail til info@dmifagene.dk