Det glæder vi os til

Tre af de unge frivillige på Danske Skoleelevers sekretariat, der er med til at arrangere DM i fagene, sætter her ord på, hvad de glæder sig mest til ved landsmesterskaberne i DM i Fagene.

Torsdag den 24/1 er det tid til landsmesterskaberne i DM i Fagene. Det bliver en festdag for de stolte nørder, når vi forvandler Dokk1 i Aarhus fra bibliotek og mødelokaler til en DM i fagene-festival med fede caseopgaver for de 400 deltagere.

Det glæder vi os til

På billedet er det fra venstre: Stella, Oliver og Mikkel

Stella

Jeg har været med til at udvikle nogle en del af historieopgaven - et enormt spændende historielaboratorie, hvor deltagerne skal undersøge forhistoriske objekter for at løse deres caseopgave.

 

Oliver:

Jeg glæder mig til at se præmieoverrækkelsen på scenen. Jeg tror, at vinderne kommer til at tænke ’wow’ og ’hvor er det fedt’. Og så tror jeg, at de vil tage fra landsmesterskaberne med en følelse af, at de har lært noget.

 

Mikkel

Jeg kan selv huske, da jeg var med til DM i Fagene sidste år. Jeg håbede på at gå videre til landsmesterskaberne, men var desværre ikke så heldig. Nu ser jeg bare frem til at høre, hvor meget deltagerne får ud af dagen. Jeg tror på, at det bliver en dag, de vil se tilbage på, som en af de bedste i deres skoletid.