Intensiv - Danske Skoleelevers årlige sommerlejr

Nu er det snart ved at være sommer, og derfor også tid til Danske Skoleelevers årlige uddannelsesuge – Intensiv


Intensiv er en uge i sommerferien, hvor Danske Skoleelever holder deres årlige sommerkurser for de elever der sidder i bestyrelsen, lokalbestyrelserne, skal arbejde på sekretariat, er aktive i organisationen eller elever der ønsker en lærerig og fed oplevelse i deres ferie.

Ugen byder på en hel masse forskellige kurser og workshops, og her får du mulighed for at blive en endnu større del af organisationen Danske Skoleelever.
Særligt vil du blive uddannet i taleteknik, kommunikation, og hvordan du bliver en god oplægsholder, hvordan man bliver det bedst mulige lokalbestyrelsesmedlem og en masse andet. De kompetencer du får igennem ugen, kan du bl.a bruge i dit elevråd, skolebestyrelse, fælleselevråd, i dit bestyrelsesarbejde eller i din lokalbestyrelse - men også personligt, hvis du skal fremlægge i klassen, til afgangsprøve eller blot blive bedre til at argumentere i hverdagen.

Du vil desuden møde en masse andre elever, få nye venner samt blive del af et unikt fællesskab. I løbet af hele ugen vil der selvfølgelig være en masse skæg og ballade, og du kommer bestemt ikke til at kede dig. Efterskolen byder nemlig på en masse fede faciliteter. Man kan spille alle boldspil (både udenfor og indenfor), lave bål, svømme i søen, se film på et kæmpe lærred, spille brætspil, løbe en tur i skoven og selvfølgelig ellers bare hygge sig sammen med alle de andre i fællesarealerne og på værelserne. 

Intensiv afholdes fra den 22.-28. juli på Brejninggårdsvej 12, 6971 Spjald, Brejningaard efterskole.

Hvem kan tilmelde sig?
Alle elever kan deltage på Intensiv, hvis man efter sommerferien skal forsætte i grundskolen, og har et personligt medlemskab hos Danske Skoleelever.

Pris: Er man personligt medlem koster det 550kr. at deltage, er man ikke personligt medlem, koster indlemdelsen 20kr. udover de 550kr. for hele ugen.

Transport: Man skal selv lægge ud for rejsen, og efterfølgende vil Danske Skoleelever refundere den.

Tilmelding: Du tilmelder dig ved at trykke på linket ved 'Billetter', og finde ”Intensiv 2018”. Har du brug for hjælp, kan du ringe til vores sekretariat på 70220033. Du får med det samme en bekræftelse på din tilmelding, og vil i god tid få nærmere materiale om ugen tilsendt. 

Det er hverken tilladt at ryge, drikke alkohol eller indtage andre euforiserende stoffer på Intensiv, og der vil under hele ugen være voksne til stede.

Vi glæder os til at ser dig!

Med venlig hilsen Danske Skoleelever (DSE)

Her er Deltagermaterialet til Intensiv

Her er Rejseplanen til Intensiv