Årets elevråd: Dåstrup Skole

Årets elevråd er elevrådet på Dåstrup Skole, det har Danske Skoleelever netop besluttet. De får titlen for at styrke elevdemokratiet på deres skole

 

"Jeg vil på vegne af bestyrelsen ønske stort tillykke til elevrådet på Dåstrup Skole. Den måde de arbejder målrettet for at styrke elevdemokratiet på deres helt egen måde er outstanding," siger næstformand i Danske Skoleelever, Oskar Sommer.

DSC02756

Alle skoler på Danske Skoleelevers flere end 900 medlemsskoler fik muligheden for i løbet af efteråret at indstille deres elevråd til årets elevråd. Danske Skoleelevers bestyrelse udvalgte herefter de fem stærkeste indstillinger. De fik opgaven at fortælle i en video på 1-1½ minut, hvordan de vil bruge 10.000 kroner på at styrke elevdemokratiet på deres skole.

Når Dåstrup Skole efter sommerferien bliver lagt sammen med naboskolen, har elevrådet fokus på at sammenlægningen skal foregå rigtig godt de prioriterer fællesskab og sammenhold. Og så har de desuden øje for, hvor vigtige frikvartererne er, de er vores vigtige afbræk i hverdagen, så vi er friske og veloplagte til undervisningen.

Se Dåstrup Skoles video her: