Farvel til et hold frivillige

Når man tager et år ud af kalenderen for at kæmpe for en sag, man ikke længere selv er en del af, så er det et tydeligt bevis på, at der trænger til at blive ændret på nogen ting. Vi har i dag sagt farvel til 17 seje frivillige, som har arbejdet fuldtid for at gøre grundskolen endnu bedre for de danske skoleelever.

Hvert år flytter et nyt hold frivillige ind i boligen, der er tilknyttet vores sekretariat i Risskov. Fælles for dem er, at de har afsluttet 9. klasse i samme år og seriøst brænder for at skabe en bedre skoledag. I år havde vi 17 frivillige unge mennesker, som ikke bare brændte for sagen, men som hele året arbejde på højtryk for at vi kunne nå vores mål.

Uden dem kunne vi ikke have besøgt samtlige skoler i hele landet, vi kunne ikke have holdt et utal af fælleselevrådsmøder i vores elevvenlige kommuner, vi kunne slet ikke have afviklet DM i Fagene for næsten 10.000 udskolingselever og vores generalforsamling og landskonference var helt sikkert ikke blevet demokratiske festdage på samme niveau uden vores frivillige.

Nu er de rejst hjem fra sekretariatet på en velfortjent sommerferie, men efter sommerferien tager vi stolte imod det næste hold sekretariatsfrivillige - de holder også sommerferie lige nu, men det er for at lade op til et spændende og udviklende år.

DSC06078

DSC05990DSC06006

DSC06024DSC06032

DSC06027DSC06044