Formandsskabsvalg

Formandsposten

Mille Borgen Mikkelsen

Mille stiller op som formand da skolepolitik altid har betydet meget for hende. Det at hun kan være med til at gøre en forskel for så mange skoleelever er hendes største motivation. Det er også derfor at hun stiller op som formand nu, hun har muligheden for at gøre det som hun elsker 110% og som hun er motiveret for.

“Jeg ved, at jeg har det, der skal til for at være en god formand for DSE”

Marcus Højgaard Scharstein

Marcus stiller op som formand, fordi han brænder for at repræsentere eleverne. Han har visioner for både grundskolen og DSE, fordi han vil være med il noget, som er større end ham selv.

“Vigtigst af alt stiller jeg op fordi vil være med til at lave reelle ændringer til fordel for eleverne.”

Næstformandsposten med ansvar for bestyrelsen

Bjørn Otto Juhl Hansen

Bjørn stiller op som næstformand med ansvar for bestyresen, fordi han gerne vil være med til at skabe fundamentet for vores organisation. Bjørn mener at han har erfaring, arbejdsmorale og visioner der kan føre DSE ind i fremtiden.

“Jeg stiller op fordi jeg sammen med de lokalvalgte vil skabe en bedre skoledag for dig.”

Freya Petersen

Freya stiller op som næstformand med ansvar for bestyrelsen fordi hun mener at hun på posten som næstformand kan udnytte sine kompetencer bedst.

“Jeg stiller op næstformand, fordi at jeg mener, at jeg har nogle kvaliteter og nogle erfaringer som gør at jeg kan forbedre Danske Skoleelever.”

Næstformandsposten med ansvar for sekretariatet

Amalie Breitenstein Jørgensen

Amalie stiller op som næstformand med ansvar for sekretariatet fordi hun vil kæmpe for at  alle de nye frivillige får et helt igennem fantastisk år. Amalie fortæller at hun altid har værdsat at give folk råd og hjælpe dem når der er brug for det.

“Jeg har en naturlig lederevne, som jeg synes er utrolig vigtig i forhold til posten.”

Elisabeth Froholdt

Elisabeth stiller op som næstformand med ansvar for sekretariatet, fordi hun brænder for at gøre sekretariatet til et endnu federe sted, og sørge for at alle frivillige trives. Både på arbejde og i fritiden.

“Jeg mener, at jeg har nøjagtigt de kompetencer posten kræver. Jeg er hårdarbejdende, lyttede og kan påtage mig en ledende rolle.”