Video: WiFive i Middelfart

Danske Skoleelever og TDC Group var i Middelfart for at undervise 5. klasse på Østre Skole i 3. WiFive-modul: Den Gode Stil.

LÆS MERE

Det gode digitale fællesskab – også når vi gamer

Team Sims giver råd: Behandl andre, som du selv vil  behandles

LÆS MERE>>

WiFive på Danmarks Læringsfestival

Digitalt samvær fylder enormt meget i skoleelevers hverdag, hvor de sociale medier altid er lige ved hånden. Samtaler, diskussioner og jokes fra klasseværelset fortsætter efter skoletid på Facebook, Snapchat og Instagram. Eleverne er derfor hele tiden i kontakt og følger med i hinandens liv – men når kommunikationen går skævt online, mærkes det også offline.

LÆS MERE>>

Fremtiden kræver teknologiforståelse

Kunstig intelligens, big data og robotter - lige nu lyder det mest af alt som noget fra en sci-fi film, men før vi ser os om, vil det være en del af vores virkelighed.

Læs Mere >>

Ungdommens Folkemøde ´17

Nutidens problemer skal løses med fremtidens borgere. Sådan lød visionen for Ungdommens Folkemøde, som løb af stablen den 7. – 8. september i Søndermarken på Frederiksberg.

Læs Mere >>

På klassebesøg med DR

Mandag den 21. august var WiFive på besøg i 5.U på Skolen På Islands Brygge sammen med DR1. Her blev der sat fokus på digital mobning og den gode stil på nettet.

Læs Mere >>

På første besøg i flagskibsklasserne

Tilbage i april og maj rejste WiFive-holdet landet rundt for at besøge vores seje flagskibsklasser. Flagskibsklasserne fungerer som projektets frontløbere og give input til det læringsmateriale, der skal gøres tilgængeligt for alle landets skoler.

Læs Mere >>

WiFive Kickoff – så er vi i gang

Tirsdag d. 14 marts gik startskuddet til et helt nyt projekt lanceret i samarbejde med Danske Skoleelever og TDC Group. Projektet hedder WiFive og sætter fokus på at styrke det digitale fællesskab blandt elever på mellemtrinnet.

Læs Mere >>