Gratis opstartsforløb på museum

De første 25 klasser kan få et gratis* opstartsforløb på kommunikationsmuseet ENIGMA, der vil introducere jer til WiFive og emnerne teknologiforståelse og sikkerhed online. Efter besøget er både elever og lærere klædt ualmindeligt godt på til et WiFive-forløb om digital dannelse.

LÆS MERE

WiFive findes nu i Clios opgaveunivers

Nu kan endnu flere lærere og elever få glæde af WiFives undervisningsmateriale - i går lancerede Clio forløbet på deres smarte online opgaveunivers

LÆS MERE

Digitalt indfødt er ikke digitalt dannet

Eleverne på mellemtrinnet er godt nok digitalt indfødte, men en flere eksempler peger på, at de digitalt indfødte langt fra er digitalt dannede. WiFive tilbyder en gratis workshop for lærere på mellemtrinnet, hvor I kan blive klogere på begrebet digital dannelse og få en række konkrete værktøjer med hjem.

LÆS MERE

Hvad ved Google om os?

Flere år efter du har besøgt et hotel i den anden ende af landet, kan Google huske, at du har været der. Og du kan selv få et overblik over, hvilke fodspor du har sat. Det er funktionen tidslinjen på Google Maps.

LÆS MERE

Video: WiFive i Middelfart

Danske Skoleelever og TDC Group var i Middelfart for at undervise 5. klasse på Østre Skole i 3. WiFive-modul: Den Gode Stil.

LÆS MERE

Det gode digitale fællesskab – også når vi gamer

Team Sims giver råd: Behandl andre, som du selv vil  behandles

LÆS MERE>>

WiFive på Danmarks Læringsfestival

Digitalt samvær fylder enormt meget i skoleelevers hverdag, hvor de sociale medier altid er lige ved hånden. Samtaler, diskussioner og jokes fra klasseværelset fortsætter efter skoletid på Facebook, Snapchat og Instagram. Eleverne er derfor hele tiden i kontakt og følger med i hinandens liv – men når kommunikationen går skævt online, mærkes det også offline.

LÆS MERE>>

Fremtiden kræver teknologiforståelse

Kunstig intelligens, big data og robotter - lige nu lyder det mest af alt som noget fra en sci-fi film, men før vi ser os om, vil det være en del af vores virkelighed.

Læs Mere >>

Ungdommens Folkemøde ´17

Nutidens problemer skal løses med fremtidens borgere. Sådan lød visionen for Ungdommens Folkemøde, som løb af stablen den 7. – 8. september i Søndermarken på Frederiksberg.

Læs Mere >>

På klassebesøg med DR

Mandag den 21. august var WiFive på besøg i 5.U på Skolen På Islands Brygge sammen med DR1. Her blev der sat fokus på digital mobning og den gode stil på nettet.

Læs Mere >>

På første besøg i flagskibsklasserne

Tilbage i april og maj rejste WiFive-holdet landet rundt for at besøge vores seje flagskibsklasser. Flagskibsklasserne fungerer som projektets frontløbere og give input til det læringsmateriale, der skal gøres tilgængeligt for alle landets skoler.

Læs Mere >>

WiFive Kickoff – så er vi i gang

Tirsdag d. 14 marts gik startskuddet til et helt nyt projekt lanceret i samarbejde med Danske Skoleelever og TDC Group. Projektet hedder WiFive og sætter fokus på at styrke det digitale fællesskab blandt elever på mellemtrinnet.

Læs Mere >>