I er endeligt blevet en del af elevrådet, men hvad skal I gøre nu? Kurset vil forberede jer på mange af de udfordringer, man kan have som elevråd, og hvordan I kan blive et aktivt elevråd, der kan sikre den bedste skoledag på jeres skole.

Hvorfor deltage?

Er I i tvivl om, hvad vil det sige at være i et elevråd, hvor skal I starte, og hvordan man gør? Så er dette det helt rette kursus for jer, hvor I bliver som elevråd skudt i gang med elevrådets arbejde.
Elevrådsarbejde er jeres første møde med demokratiet. Vi mener i Danske Skoleelever, at grundskolen skal vise og udøve demokrati for og med eleverne. Dog ved vi godt, at det kræver træning, viden, færdigheder og kompetencer for, at man er et dygtigt og demokratisk elevråd. Derfor tilbyder vi dette kursus, hvor I som elevråd klædes på til arbejdet og får en stor værktøjskasse af færdigheder, så I kan sikre den bedste skoledag for eleverne på netop jeres skole.

Hvad kan du lære?

  1. Viden om jeres rettigheder som elevråd.
  2. Færdigheder i planlægning af arrangementer og møder, beslutningstagen og regnskabsføring.
  3. Inspiration til aktiviteter og forløb I kan fortage i jeres år som elevråd.

Hvem er vi?

Kurset afholdes af en sekretariatsfrivillig fra Danske Skoleelever, der afsluttede grundskolen for under et år siden. De har selv været meget aktive i elevråd, fælleselevråd og DSE, og de har efterfølgende taget kurser for netop at kunne hjælpe jer. De arbejder til dagligt med at skabe det gode skoleliv for alle danske skoleelever. På den måde vil I blive trænet af unge, der lige har været i samme situation som jer og kender jeres virkelighed.

Book kursus

Book ved at trykke på knappen og udfyld formularen

Book

Tid og sted

Tid og sted aftales ved booking.
Vi kommer hjertens gerne ud til jer og afholder kurset på jeres skole.
Kurset tager to timer, men det kan sagtens tilpasses i både omfang og indhold efter jeres behov.

Pris

Op til 30 deltagere
Priserne er ekskl. Moms.

Medlemsskoler: Hvert år kan I få et gratis enten AEK (Aktivt elevrådskursus) eller KKT (Kropsprorg, kommunikation og taleteknik) kursus ud på jeres skole. Derefter vil det koste 995,- + kursusholderens transport.

Ikke-medlemsskoler: 2.495,- + kursusholderens transport

Spørgsmål