Kurser

Finder du ikke det, du søger, eller har du spørgsmål, så kontakt gerne uddannelseskonsulent, Carl Lowies (cal@skoleelever.dk eller 60 40 20 64)

Aktivt Elevrådskursus

I er endeligt blevet en del af elevrådet, men hvad skal I gøre nu? Kurset vil forberede jer på mange af de udfordringer, man kan have som elevråd, og hvordan I kan blive et aktivt elevråd, der kan sikre den bedste skoledag på jeres skole.


Elevrådsdag

Elevrådsdagen er et udvidet aktivt elevrådskursus, hvor vi går helt ned i dybden med jeres rettigheder, giver jer den størst tænkelige værktøjskasse til elevrådsarbejdet og klæder jer på til alt fra økonomi, målsætning, planlægning til kommunikation. På elevrådsdagen har I mulighed for sparring til lige det, I arbejder med i jeres elevråd.


Eksamenskursus

Eksamen skal være en situation, man kan lære noget af og alle elever skal opleve skoledagen som motiverende også i test og eksamenssituationer.


Kropssprog, Kommunikation og Taleteknik

Kroppen udgør 70% af vores kommunikation til andre mennesker. Derfor er kropssprog og taleteknik et vildt vigtigt element for at få demokratisk indflydelse på skolen, succes som elevrådsrepræsentant og brænde igennem, når du deltager på møder, holder taler eller er til eksamener. Alt dette og meget mere dykker vi ned i dette kursus.

Temadag

Sidder du i et fælleselevråd eller kontaktperson for et, og synes du, at I mangler et skub i den rigtige retning? Så kan I booke en temadag, som skræddersyes til netop jeres behov og hjælper jer med alle de udfordringer, I skulle stå overfor.


Elev i Skolebestyrelsen

Hvad vil det sige at sidde med i skolebestyrelsen, og hvad indebærer det? Det kan virke som en stor og flyvsk opgave, men alt dette og meget mere dykker vi ned i på dette kursus, hvor vi uddanner jeres kommunes elevrepræsentanter i skolebestyrelsen, så de er klar til at håndtere denne vigtige opgave.


Undervisningsmiljørepræsentant

Vil du være med til at præge din skole og dit undervisningsmiljø? Har du lyst til at skabe forandringer, der gavner dig og andre elever? Vil du gerne være med til at gå forrest og sikre, at dine og andre elevers oplevelser, ønsker og ideer bliver bragt i spil på din skole? Så er dette kursus noget for dig!

Kontaktlæreruddannelse

Er du helt grøn i branchen som kontaktlærer eller har du været i gang i et stykke tid, men du kunne godt tænke dig sparring og håndgribelige værktøjer til at udfylde rollen bedre? Uddannelsen her tager hånd om dig og klæder dig på til alle tænkelige udfordringer.


Elevinddragelse - Pædagogisk Dag

Elevinddragelse er et varmt emne, men det kan hurtigt blive flyvsk og uhåndgribeligt i forhold til konkrete tiltag. Derfor tilbyder vi denne dag til dig og dine kollegaer, hvor vi dykker ned i, hvordan I kan sikre den gode elevinddragelse og giver jer værktøjer I kan tage med hjem i klasselokalet.