Sidder du i et fælleselevråd eller kontaktperson for et, og synes du, at I mangler et skub i den rigtige retning? Så kan I booke en temadag, som skræddersyes til netop jeres behov og hjælper jer med alle de udfordringer, I skulle stå overfor.

Hvorfor deltage?

Temadagen er en dag, som vi skræddersyer til netop jer. Savner I råd og sparring til, hvordan man kan løfte blikket fra at være elev på en skole til at repræsentere hele kommunens elever i et fælleselevråd? Er I lige blevet valgt ind og skal til at i gang? Eller kunne I godt tænke jer at blive bedre til at planlægge arrangementer? Så er dette det perfekte kursus for jer, hvor vi tager hånd om jeres udfordringer.
Fælles for det hele er målet med dette kursus at ruste jer elever til at kunne arbejde selvstændigt og målrettet med uddannelsespolitik og forskellige kommunale projekter. I er elevernes talerør, så selvfølgelig skal I også være klædt på til at varetage opgaven.

Hvad kan du lære?

  1. Basal viden om arbejdet med skole- og uddannelsespolitik på kommunalt plan og om vedtægter, dagsordener mv.
  2. Inspiration til aktiviteter, politiske visioner, projekter og andet, som de kan arrangere og gennemføre i kommunen.
  3. Arbejde på at få fastsat fælleselevrådets målsætninger og ambitioner.

Derudover er kurset en god mulighed for at få rystet fælleselevrådet godt sammen, og dermed optimere mulighederne for et godt internt samarbejde, der kan føre resultater med sig.

Hvem er vi?

Kurset afholdes af en sekretariatsfrivillig fra Danske Skoleelever, der afsluttede grundskolen for under et år siden. De har selv været meget aktive i elevråd, fælleselevråd og DSE, og de har efterfølgende taget kurser for netop at kunne hjælpe jer. De arbejder til dagligt med at skabe det gode skoleliv for alle danske skoleelever. På den måde vil I blive trænet af unge, der lige har været i samme situation som jer og kender jeres virkelighed.

Book kursus

Book ved at trykke på knappen og udfyld formularen

Book

Tid og sted

Tid og sted aftales ved booking.
Vi kommer hjertens gerne ud til jer og afholder kurset i jeres kommune.

Temadagen kan både arrangeres som et halvdagsarrangement og et heldagsarrangement.

Pris

Op til 150 deltagere.
Priserne er ekskl. Moms.

Elevvenlig Kommune: Første kursus er gratis hvert år, og efterfølgende koster hvert kursus 25.000,- + kursusholderens transport.

Ikke-Elevvenlig Kommune: Prisen aftales nærmere for at tilpasse jeres behov.

Spørgsmål