KOM INDENFOR PÅ SEKRETARIATET

Overvejer du at blive frivillig og flytte ind på sekretariatet i stedet for at tage på efterskole? Så tag et kig på denne side – meget gerne sammen med dine forældre. Vi har samlet det meste af det, du skal vide – har I behov for at vide mere, så ringer I altid bare – eller endnu bedre kigger i forbi vores sekretariat i Risskov, som også er der, du skal bo og arbejde.

Læs mere her på siden – ansøgningsfristen er 15. Januar 2024

Arbejdstid

Fritid

Kom altid på besøg og tag gerne dine forældre med

Mød vores frivillige

Som frivillig bor og arbejder du på sekretariatet. I dagtimerne udfører man kontorarbejde i alle former ofte i samarbejde med vores professionelle ansatte og de andre frivillige. Mange af dagene foregår desuden rundt om i landet, hvor man som frivillige er ude på skolerne og afvikle forskellige former for kurser. Som frivillig er man desuden primus motor på vores forskellige større arrangementer såsom Generalforsamlingen, Landskonferencen og Regionsweekender.

Dannelse og personlig udvikling

Når man er frivillig på DSE’s sekretariat bor og arbejder man på Sindalsvej 9, 8240 Risskov. Der er 5 værelser, hvor man bor 2-3 frivillige på hvert værelse.
Man bor uden voksne, hvilket betyder, at man selv skal klare alle de huslige sysler, som er en del af dét at bo ude. At vaske tøj, handle ind, lave mad, rydde op og gøre rent er en del af hverdagen.

En varieret arbejdsuge

De frivillige får computer, telefon med abonnement og kontorplads stillet til rådighed. I hverdagen arbejder ansatte og frivillige på lige fod. Derudover svarer de frivillige i det daglige til næstformanden og sekretariatschefen. Vi har en teamstruktur på sekretariatet, så alt efter hvilket team du sidder i, har du nogle varierende arbejdsopgaver. Man skal regne med at få en del ud-huset-opgaver såsom oplæg, kurser, skolebesøg m.fl. men har også faste ugentlige hjemmearbejdsdage.

De frivilliges opgaver består i:

  • Besøge elevråd og afholde kursus
  • Være elevsupporter for de kommunale fælleselevråd
  • Planlægge og afholde DSEs store nationale arrangementer som ’Landskonferencen’ ‘Policy Lab’ og *Generalforsamling’
  • Understøtte DSEs lokale arbejde og hjælpe med at holde fx Elevrådsaftner og Regions Weekender
  • Arbejde med DSEs projekter såsom Valgugen, DM i Fagene, PengPong og Mind Me
  • Rådgive på Elevtelefonen
  • Lave indhold til DSEs sociale medier

Frivilligt arbejde med kost og logi

Som frivillig bor du gratis på DSE’s ejendom, Sindalsvej 9. Her får du også betalt varme, vand og elektricitet. DSE betaler også morgenmad, frokost og aftensmad for de frivillige. Frokost er i form af en frokostordning i hverdagene. Ordningen består af en varm ret hver dag med dertilhørende salat og kage om onsdagen. De frivillige sørger selv for morgenmad & aftensmaden, hvilket ofte bliver organiseret med madplaner, hvor de frivillig laver mad til hinanden.
Derudover betaler DSE for en hjemrejse hver måned tur/retur.

Kom og besøg os inden du sender din ansøgning

Inden du sender din ansøgning, vil vi opfordre dig til at komme på besøg med dine forældre så i alle kan få et indtryk af stedet. Du er også altid velkommen til at komme i praktik som frivillig. Det er muligt at søge ind som frivillig i linket nedenunder og ansøgningsfristen er den 15. Januar 2024.

SØG HER

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål eller lignende, kan du kontakte Danske Skoleelever på 70 22 00 33 eller du kan skrive en mail til abh@skoleelever.dk.