KOM INDENFOR PÅ SEKRETARIATET

Overvejer du at blive frivillig og flytte ind på sekretariatet i stedet for at tage på efterskole? Så tag et kig på denne side – meget gerne sammen med dine forældre. Vi har samlet det meste af det, du skal vide – har I behov for at vide mere, så ringer I altid bare – eller endnu bedre kigger i forbi vores sekretariat i Risskov, som også er der, du skal bo og arbejde.

Læs mere her på siden – ansøgningsfristen er 31. December 2022

Ansøg om at blive frivillig

ARBEJDSTID

FRITID

KOM ALTID PÅ BESØG OG TAG GERNE DINE FORÆLDRE MED.

KONTAKT OS PÅ DSE@SKOLEELEVER.DK / 70 22 00 33

MØD VORES FRIVILLIGE

Som frivillig bor og arbejder du på sekretariatet. I dagtimerne udfører man kontorarbejde i alle former ofte i samarbejde med vores professionelle ansatte og de andre frivillige. Mange af dagene foregår desuden rundt om i landet, hvor man som frivillige er ude på skolerne og afvikle forskellige former for kurser. Som frivillig er man desuden primus motor på vores forskellige større arrangementer såsom Generalforsamlingen, Landskonferencen og Regionsweekender.

HVAD LÆRER MAN SOM FRIVILLIG?

I løbet af et år som frivillig tilegner du uvurderlige kompetencer, som du stensikkert vil få gavn af i fremtiden både i uddannelse og på arbejdsmarkedet

FRIVILLIGES UDDANNELSESPLAN

Dannelse og personlig udvikling

Når man er frivillig på DSE’s sekretariat bor og arbejder man på Sindalsvej 9, 8240 Risskov. Der er 9 værelser, hvor man bor 2-4 frivillige på hvert værelse.
Man bor uden voksne, hvilket betyder, at man selv skal klare alle de huslige sysler, som er en del af dét at bo ude. At vaske tøj, handle ind, lave mad, rydde op og gøre rent er en del af hverdagen. Vi har over 28 fuldtidsansatte på kontoret i tidsrummet kl. 8.00-16.00. De ansatte bor ikke sammen med de frivillige, men hjælper stadig en del med at få hverdagen til at fungere – især i forhold til konflikthåndtering, strukturering af hverdagen med videre.

En varieret arbejdsuge

De frivillige får computer, telefon med abonnement og kontorplads stillet til rådighed. I hverdagen arbejder ansatte og frivillige på lige fod. Derudover svarer de frivillige i det daglige til næstformanden og sekretariatschefen. Vi har en teamstruktur på sekretariatet, så alt efter hvilket team du sidder i, har du nogle varierende arbejdsopgaver. Man skal regne med at få en del ud-huset-opgaver såsom oplæg, kurser, skolebesøg m.fl. men har også faste ugentlige hjemmearbejdsdage.

Frivilligt arbejde med kost og logi

Som frivillig bor du gratis på DSE’s ejendom, Sindalsvej 9. Her får du også betalt varme, vand og elektricitet. DSE betaler morgenmad og frokost for de frivillige, i form af en frokostordning. Ordningen består af en varm ret hver dag med dertilhørende salat og kage om onsdagen. Man sørger selv for aftensmaden, hvilket ofte bliver organiseret med en fælleskasse, hvor hver enkelt frivillig bidrager med 450 kr. pr måned til hverdagens aftensmåltider.
Derudover, betaler DSE for én hjemrejse pr. frivillig tur/retur pr. måned.

Kom og besøg os inden du sender din ansøgning

Inden du sender din ansøgning, vil vi opfordre dig til at komme på besøg med dine forældre så i alle kan få et indtryk af stedet. Det er muligt at søge ind som frivillig i linket nedenunder og ansøgningsfristen er den 31. december 2022.

Søg her

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål eller lignende, kan du kontakte Danske Skoleelever på 70 22 00 33 eller du kan skrive en mail til chn@skoleelever.dk.