Kroppen udgør 70% af vores kommunikation til andre mennesker. Derfor er kropssprog og taleteknik et vildt vigtigt element for at få demokratisk indflydelse på skolen, succes som elevrådsrepræsentant og brænde igennem, når du deltager på møder, holder taler eller er til eksamener. Alt dette og meget mere dykker vi ned i dette kursus.

Hvorfor deltage?

Har du haft tanken, hvordan får jeg de andre elever, forældre og lærere til at forstå mig? Hvordan kan jeg effektivt fortælle om elevrådets arbejde, så andre elsker det lige så meget som mig? Hvordan virker jeg overbevisende overfor de voksne? Så er dette helt rette kursus for dig. Her bliver du nemlig trænet i effektiv kommunikation med krop og tale.
En stor del af elevrådsarbejdet handler om jeres evne til at sende netop de signaler ud i et rum, der får andre mennesker til at tænke og føle det, I gerne vil have dem til at tænke og føle i det øjeblik. Kroppen udgør 70% af vores kommunikation til andre mennesker. Derfor er krop og taleteknik et vigtigt element for at få demokratisk indflydelse på skolen, succes som elevrådsrepræsentant og brænde igennem, når du deltager på møder eller holder taler.

Hvad kan du lære?

  1. Viden om hvordan krop og tale er et kommunikationsværktøj.
  2. Færdigheder i hvordan du virker overbevisende og taler fængende.
  3. Færdigheder i argumentationsteknik.
  4. Færdigheder i at tale til fremlæggelser, præsentationer mm.
  5. Færdigheder i hvordan du præsenterer dig selv overfor voksne i bestyrelser, råd mm.

Hvem er vi?

Kurset afholdes af en sekretariatsfrivillig fra Danske Skoleelever, der afsluttede grundskolen for under et år siden. De har selv været meget aktive i elevråd, fælleselevråd og DSE, og de har efterfølgende taget kurser for netop at kunne hjælpe jer. De arbejder til dagligt med at skabe det gode skoleliv for alle danske skoleelever. På den måde vil I blive trænet af unge, der lige har været i samme situation som jer og kender jeres virkelighed.

Book kursus

Book ved at trykke på knappen og udfyld formularen

Book

Tid og sted

Tid og sted aftales ved booking.
Vi kommer hjertens gerne ud til jer og afholder kurset på jeres skole.
Kurset tager ca. tre timer, men det kan sagtens tilpasses i både omfang og indhold efter jeres behov.

Pris

Op til 30 deltagere.
Priserne er ekskl. Moms.

Medlemsskoler: Hvert år kan I få et gratis enten KKT (Kropsprorg, kommunikation og taleteknik) eller AEK (Aktivt elevrådskursus) kursus ud på jeres skole. Derefter vil det koste 995,- + kursusholderens transport.

Ikke-medlemsskoler: 2.495,- + kursusholderens transport.

Spørgsmål