LANDSKONFERENCE

SE MED LIVE FRA LANDSKONFERENCEN

Se mere information og et par afsnit af Olines Onsdagsopgave herunder

Du kan komme med til vores Landskonference og være med til at påvirke Danske Skoleelevers skolepolitiske holdninger. Vi kommer til at have den fedeste weekend med lærerige kurser, fede workshops, spændende mødedele og en hel masse andre sjove aktiviteter. Udover det er Landskonferencen en oplagt mulighed for dig, der gerne vil møde unge fra hele landet, hvor I kan udveksle oplevelser og lære hinanden bedre at kende. 

Her kan du læse mødepapirerne

SPØRGSMÅL TIL LANDSKONFERENCEN?

Ring til vores aktivitetskoordinator, Christine Bjørn Nielsen
Telefonen besvares i weekenden

60402055

Kære dig

Tusind tak for din interesse for Danske Skoleelevers årlige Landskonference.

Jeg kan garantere dig for, at du kommer til at få de vildeste oplevelser.

Det bliver en super fed weekend på Langsøskolen i Silkeborg den 12.-14. november – en weekend fyldt med spændende kurser, workshops, politiske diskussioner, debatter og selvfølgelig en fælles- og venskabsrig weekend.

Danske Skoleelever har altid været kendt for sine fede storarrangementer, med så meget glæde og så mange nye venskaber. Og det er jo lige noget, som man godt kunne bruge efter en hård omgang Corona i skolen uden den gode fællesskabsfølelse, som vi alle elsker og holder af. Derfor er årets tema selvfølgelig trivsel. For trivsel er så enormt vigtigt – både i skolen, men også i fritiden – for, at vi har det godt. Trivsel er et meget abstrakt ord, og derfor vil vi i Danske Skoleelever sammen med dig være med til at sætte konkrete ord på, hvad det er, vi mener, trivsel er, og hvordan vi får den ud på skolerne. For trivsel er det vigtigste for et godt skoleliv. Det skal vi sammen sætte ord på gennem workshops, kurser men også i vores politiske debatter.

Dette hæfte indeholder alt den praktiske information, du behøver både frem til, under og efter Landskonferencen.

Skulle du gå hen og stadig have spørgsmål, eller måske er i tvivl om noget, kan du evt. prøve at kigge på vores hjemmeside: www.skoleelever.dk eller ringe til vores telefon 70220033 – der vil vi altid kunne være klar til at tage imod dine spørgsmål.

Jeg glæder mig virkelig meget til at se dig – Det bliver så godt!

De bedste hilsner

Formand for Danske Skoleelever
Mille Borgen Mikkelsen

Olines Onsdagsopgave