Vil du være med til at forbedre elevdemokratiet og repræsentere eleverne i Københavns Omegn?

Vi har stadig plads til flere medlemmer i lokalbestyrelsen og kontakt os gerne, hvis du er nysgerrig, eller gerne vil være med!

Hej!

DSE Københavns Omegn er en af Danske Skoleelevers 17 lokalafdelinger. Vores fornemmeste opgave er at støtte eleverne i deres deltagelse i elevdemokratiet. Det gør vi ved at afholde en masse fede aktiviteter, kurser og arrangementer. Derudover stiller vi op i medierne og deltager i interviews, hvor vi altid repræsenterer lokalafdelingens elever.

Brænder DU for dit elevråd, og vil du gerne have nogle nye kompetencer samtidig med, at du møder en masse nye mennesker med de samme interesser, så kom til vores næste arrangement, hvor vi arbejder for at skabe en bedre skoledag, for eleverne i Københavns Omegn. Vi garanterer, at det bliver hyggeligt!

DSE Københavns Omegn består af følgende kommuner: Solrød, Greve, Ishøj, Høje-Taastrup, Vallensbæk, Brøndby, Hvidovre, Rødovre, Albertslund, Glostrup, Ballerup, Herlev, Gladsaxe og Gentofte. Er du elev i en af disse kommuner, kan du deltage i vores aktiviteter.

Tag kontakt til lokalbestyrelsen hvis du vil høre mere om DSE Københavns Omegn, eller vil deltage i vores næste arrangement.

Vil du høre mere om Danske Skoleelever kan du kontakte Danske Skoleelevers sekretariat på 70 22 00 33