Vil du være med til at forbedre elevdemokratiet og repræsentere eleverne i Nordsjælland?

Vi har stadig plads til flere medlemmer i lokalbestyrelsen og kontakt os gerne, hvis du er nysgerrig, eller gerne vil være med!

Hej!

I DSE Nordsjælland er der ikke blevet opnået valg til lokalnæstformandsposten. Derfor kan du stille op!
Ring til Danske Skoleelevers næstformand på 60 40 20 02 for at høre mere om posten.

 

DSE Nordsjælland er en af Danske Skoleelevers 17 lokalafdelinger. Vores fornemmeste opgave er at støtte eleverne i deres deltagelse i elevdemokratiet. Det gør vi ved at afholde en masse fede aktiviteter, kurser og arrangementer. Derudover stiller vi op i medierne og deltager i interviews, hvor vi altid repræsenterer lokalafdelingens elever.

Brænder DU for dit elevråd, og vil du gerne have nogle nye kompetencer samtidig med, at du møder en masse nye mennesker med de samme interesser, så kom til vores næste arrangement, hvor vi arbejder for at skabe en bedre skoledag, for eleverne i Nordsjælland. Vi garanterer, at det bliver hyggeligt!

DSE Nordsjælland består af følgende kommuner: Allerød, Egedal, Fredensborg, Frederikssund, Furesø, Gribskov. Halsnæs, Helsingør, Hillerød, Hørsholm, Lyngby-Taarbæk & Rudersdal. Er du elev i en af disse kommuner, kan du deltage i vores aktiviteter.

Er du interesseret i at høre mere om DSE Nordsjælland, eller vil deltage i vores næste arrangement, så kontakt lokalbestyrelsen.

Vil du høre mere om Danske Skoleelever kan du kontakte Danske Skoleelevers sekretariat på 70 22 00 33