Vil du være med til at forbedre elevdemokratiet og repræsentere eleverne i Østjylland?

Vi har stadig plads til flere medlemmer i lokalbestyrelsen og kontakt os gerne, hvis du er nysgerrig, eller gerne vil være med!

Hej!

DSE Østjylland er en af Danske Skoleelevers 17 lokalafdelinger. Vores fornemmeste opgave er at støtte eleverne i deres deltagelse i elevdemokratiet. Det gør vi ved at afholde en masse fede aktiviteter, kurser og arrangementer. Derudover stiller vi op i medierne og deltager i interviews, hvor vi altid repræsenterer lokalafdelingens elever.

“Vi sætter fokus på det, der har allermest brug for forbedring på skolerne i Østjylland lige nu. Som f.eks. mere støtte til LGBTQ+-elever, og til de nyeste danske borgere på skolerne – med et stærkere klassefællesskab som formål.”

Brænder DU for dit elevråd, og vil du gerne have nogle nye kompetencer samtidig med, at du møder en masse nye mennesker med de samme interesser, så kom til vores næste arrangement, hvor vi arbejder for at skabe en bedre skoledag, for eleverne i Østjylland. Vi garanterer det bliver hyggeligt!

DSE Østjylland består af følgende kommuner: Norddjurs, Syddjurs, Aarhus, Odder og Samsø. Er du elev i en af disse kommuner, kan du deltage i vores aktiviteter.

Er du interesseret i at høre mere om DSE Østjylland, eller vil deltage i vores næste arrangement, så kontakt medlemskonsulent, Lasse Hvergel på: 60402054.

Vil du høre mere om Danske Skoleelever kan du kontakte Danske Skoleelevers sekretariat på 70 22 00 33