Privatlivspolitik

Her kan du læse, hvordan vi håndterer dine personoplysninger. Alle slags oplysninger og informationer, der, der på en eller anden måde kan henføres til dig er Personoplysninger. De oplysninger, som vi behandler, kan vi have fået fra dig eller fra andre, opsamlet dem når du har besøgt vores hjemmeside, eller fået i forbindelse med at du har tilmeldt dig et arrangement eller kurser.

Dataansvarlig

Danske Skoleelever er dataansvarlig for de oplysninger, som opsamles om medlemmer, andre parter og besøgende på vores hjemmeside, og vi sørger for at behandling af personoplysninger sker i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning.

Vores kontaktoplysninger er:

Danske Skoleelever
CVR-nr.: 16 15 67 01
Sindalsvej 9
8240 Risskov
Telefon: 70220033

Hvis Danske Skoleelever fungerer som databehandler, vil vi foruden lovgivningen altid være underlagt en skriftlig databehandleraftale, der beskriver, hvordan vi beskytter persondata.

De forskellige typer af behandling

Hjemmesiden

Når du besøger vores hjemmesider: skoleelever.dk, dmifagene.dk, nemoa.dk, elevinddragelse.dk, elevtelefonen.dk, wifive.dk samt allemed.dk, opsamler vi data om dig for at kunne lave statistik, optimere hjemmesiden, benytte huskefunktioner og målrette markedsføring. Vi behandler blandt andet følgende:

  • -         Din IP-adresse, som anvendes til statistiske formål og remarketing,
  • -         Dit operativsystem og browserversion, som anvendes til optimering af den fremtidige brugeroplevelse på hjemmesiden,
  • -         Dato og klokkeslæt for besøget på hjemmesiden, som udelukkende anvendes til statistiske formål,
  • -         Vi placerer cookies på din enhed, herunder tredjeparts-cookies. Se mere i vores cookiepolitik her,
  • -         Data videregives til tredjeparter som Google og Facebook for at få gennemført statistik eller målrette remarketing.

Nyhedsbreve og kurser

Du modtager vores nyhedsbreve enten fordi, du er medlem eller fordi du selv har tilmeldt dig nyhedsbrevene. Har du selv tilmeldt dig nyhedsbrevene herunder med tilbud om kurser og andet, behandler vi dine personoplysninger, idet vi opbevarer dine oplysninger. Formålet med opbevaringen er blandt andet at vi kan blive ved med at levere nyhedsbreve til dig. Har du tilmeldt dig kurser og arrangementer, er formålet at kunne kommunikere med dig og at sikre dig gode oplevelser, når du deltager. Derudover sørger vi for at tilpasse indhold og fremtidige arrangementer med henblik på vores markedsføring overfor dig. Vi gemmer følgende oplysninger:

  • -         Navn,
  • -         Titel,
  • -         Arbejdsplads,
  • -         Adresse
  • -         Telefon
  • -         E-mail,
  • -         Arrangementer, kurser, mv.
  • -         Typen af nyhedsbrev.

Vi anvender webbaserede tjenester som Microsoft, Nemoa og Relationwise til at udsende nyhedsbreve, håndtere tilmelding, gennemføre analyser, osv. Al data gemmes på servere inden for EU eller inden for Privacy Shield samarbejdet og videregives ikke til andre.

Rådgivning, modparter og andre parter

Hvis du er medlem hos os, behandler vi dine personoplysninger som led i vores sagsbehandling. Da vi rådgiver vores medlemmer om sager modtager vi også personoplysninger om andre end vores medlemmer. Nogle gange efter en konkret vurdering, vurderer vi, at vi har tavshedspligt, at det er umuligt eller det vil kræve en uforholdsmæssigt stor indsats for os at give besked til alle om vores behandling af personoplysninger. I de tilfælde kan du altid læse mere her om vores behandling af personoplysninger. Skulle du have nogen spørgsmål, kan du længere nede i politikken se, hvordan du tager kontakt til os.

 

Job

Hvis du søger et job hos os behandler vi de personoplysninger, som du selv har givet os eller oplysninger fra andre, som du har samtykket til, at vi må kontakte. Det gør vi for at vi kan vurdere din ansøgning og dig. Vi gemme alle ansøgninger i en periode på op til 6 måneder, sådan at vi kan være sikre på, at vi finder den rette kandidat til stillingen.

Hvordan

For at vi kunne tilbyde dig medlemskab, en god hjemmeside, nyhedsbreve, kurser, rådgivning, jobs, osv., er det nødvendigt for os at behandle dine personoplysninger ved at indsamle, systematisere, opbevare, bruge, gemme, slette, overføre og videregive dine oplysninger.

Sikkerhed

De oplysninger, som du giver os, eller som vi får om dig fra andre, sørger vi for at opbevare sikkert og fortroligt. Rent teknisk sørger vi for altid at bruge databehandlere indenfor EU, som vi har sikret os har den samme sikkerhed omkring dine oplysninger, som vi har, og internt organisatorisk hos os har vi fokus på at uddanne og undervise hinanden i at sørge for en høj datasikkerhed. Når det er hensigtsmæssigt, sørger vi for at kryptere, pseudonymisere eller anonymisere dine oplysninger. Vi vil til enhver tid sikre, at vi overholder den gældende persondatalovgivning.

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har brug for at behandle dem til at opfylde et eller flere af de formål, som vi har nævnt ovenfor. Der kan være særlige regler i love, som eksempelvis i bogførings-, hvidvask- og forældelsesloven, der giver os ret og pligt til at opbevare dem i længere tid.

Har du spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål til vores behandling af dine personlige oplysninger, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os på dse@skoleelever.dk. Her kan du også rette henvendelse til, hvis du vil have indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig, hvis du vil have rettet oplysninger om dig, som du ikke mener er korrekte, hvis du gerne vil have dine oplysninger slettet, eller hvis du vil trække et eller flere af dine samtykker tilbage.

Du skal være opmærksom på, at vores behandling af visse af dine personoplysninger er nødvendige. Det betyder, at du enten ikke kan tilbagetage dit samtykke til vores behandling af dine oplysninger eller hvis du gør, så kan du ikke længere modtage vores nyhedsbrev, være medlem eller lignende. Tilbagekaldelse af dit samtykke berører ikke lovligheden af den behandling, som er sket før tilbagekaldelse af samtykket.

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, så kan du klage til Datatilsynet, som du kan finde her: Borgergade 28, 1300 København K, tlf.: 33193200, eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk.