Vi kårer årets Elevvenlig Kommune

Titlen som “Årets Elevvenlige Kommune” går til den elevvenlige kommune, der har gjort en særlig mærkbar indsats i arbejdet med elevdemokratiet i året, der er gået.

Det er vigtigt at anerkende dét fælleselevråd, som har gjort en ekstra indsats, og nået i mål med deres visioner for elevdemokratiet i deres kommune.

I vurderingen af de indstillede kommuner og fælleselevråd, bliver der både kigget på, hvilke arrangementer de har afholdt, og deres kvalitet, elevrådsdage, deres politiske indflydelse og succeser, samarbejde med lokalsamfundet, andre elevråd, skoleledelse og –bestyrelser og institutioner, samt udvikling og nytænkning.

Det seje fælleselevråd, som vinder prisen, er både blevet bedømt af en uafhængig dommerkomité, med stor erfaring inden for elevdemokrati, elevråd og ungdomsengagement – og herefter valgt af repræsentanter fra hele Danmark på Danske Skoleelevers årlige generalforsamling.

Årets Elevvenlig Kommune 2023: Odense Kommune

Odense Kommune har tidligere vundet prisen – og viser endnu engang, at kommunen arbejder for at styrke elevdemokratiet og elevinddragelsen. Tillykke til Randers med endnu engang at vinde prisen som ‘Årets Elevvenlige Kommune’.

Skal din kommune være den næste?

Indstil kommune til prisen

Indstil din kommune til at modtage titlen som Årets Elevvenlig Kommune

Indstil Kommune

Tidligere modtagere af prisen

Vi har kåret Årets Elevvenlig Kommune hvert år siden 2008

Læs mere