Bliv medlem af Elevpanelet

Nu kan elever blive en del af Elevpanelet, en mulighed for elever i hele Danmark at fortælle deres holdning og påvirke elevorganisationen Danske Skoleelever. Som medlem af Elevpanelet besvarer du spørgeskemaer om relevante emner og aktuelle problemer, som Danske Skoleelever vil lade sig inspirere af i det politiske arbejde

Elevpanelet er for elever, der har en holdning og gerne vil påvirke deres egen skoledag. Det er gratis at blive en del af Elevpanelet og som medlem får du direkte indflydelse på hvilke emner, der bliver taget op til dialog med politikerne.  

“Det er vigtigt, at man er en del af Elevpanelet, fordi det er her man kan få direkte indflydelse på, hvad vi melder ud på nationalplan hos os i Danske Skoleelever” Siger Esther Vyff formand for Danske Skoleelever  

“Det er her man kan fortælle om sin dagligdag, om hvad der skal forbedres i ens skoledag og hvad der egentligt fungerer rigtig godt,” fortæller hun fortsat.  

For at blive medlem af Elevpanelet skal du være 13 år gammel og gå i grundskole. Du kan tilmelde dig Elevpanelet på hjemmesiden Elevpanelet.dk.  

Spørgeskemaerne handler om de ting, som er aktuelle i øjeblikketDet spørgeskema som udkommer her i januar, handler om noget som er meget aktuelt i denne periode, nemlig online undervisning. Så hop ind og fortæl os om din online undervisning, så vi kan hjælpe dig med at gøre skolelivet endnu bedre.