Bliv en del af et fællesskab på mere end 1000 elevråd, der kæmper for elevdemokratiet 

Danske Skoleelever er elevernes interesseorganisation. 

Bliv medlemselevråd for 499,- det første år

Vi kæmper for det gode skoleliv for alle elever. Det tror vi på kan lykkes ved, at elever får indflydelse på den enkelte skole vel som på samfundsplan.  

Derfor repræsenterer vi eleverne overfor politikere, kommuner og skoler samtidig med, at vi hjælper det enkelte elevråd med at være et aktivt elevråd. Så hvis jeres elevråd har en idé eller holdning til skolen, er det i Danske Skoleelever, kan  støtte og indflydelse på egen skolegang.  

Medlemselevråd får

  • Aktivt Elevrådskursus  Årligt kursus, hvor I som elevråd klædes på til arbejdet, så I kan sikre den bedste skoledag for eleverne på jeres skole. 
  • Krop, Kommunikation og Taleteknik  Kursus I kan vælge i stedet for Aktiv Elevrådskursus, hvor I bliver trænet i at brænde igennem til møder gennem effektiv kommunikation med krop og tale. 
  • Rådgivning og vejledning – Har I brug for råd til for eksempel den gode dagsorden kan I altid ringe til Elevtelefonen 60402010 eller få besøg af Danske Skoleelever 
  • Adgang til materialebank for medlemsskoler – Dette tilbud er under opbygning.  
  • Årlig medlemskasse – Materialer, håndbøger og informationer fra Danske Skoleelever, der sendes til alle medlemsskoler hvert år.  
  • Årets elevråd – Som medlem er I med i kampen om, at blive ´Årets Elevråd’  
  • Prisreduktion på andre kurser og materialer 

Her kan I få indflydelse

  • Stormøder – Danske Skoleelever holder hvert år landskonference og generalforsamling, hvor dit elevråd kan få direkte indflydelse på Danske Skoleelever 
  • Lokalafdelinger – hvis jeres elevråd bliver medlem, så er i tilkoblet én af Danske Skoleelevers 17 lokalafdelinger. Hvor en lokalbestyrelse repræsenterer og planlægger arrangementer for elever i nærområdet 
  • Elevpanelet – jeres elevråd kan melde jer ind i elevpanelet, hvor I får mulighed for at give direkte input til Danske Skoleelevers formandskab om, hvad der rør sig ude på jeres skole. 

Vi har brug for et stærkt fællesskab, der kæmper for elevdemokratiet. Bliv medlem, og bidrag til det gode skoleliv for alle elever. 

Det er hverken svært eller dyrt at blive medlemselevråd. Elevrådet eller skolen ringer eller skriver blot til Danske Skoleelever, og så melder vi jer ind. Medlemskabet er baseret på skolens fysiske adresse og koster 7. kr. pr. elev, der går på skolen, dog minimum 499 kr. og maksimum 4.999 kr.

FØRSTE ÅRS MEDLEMSKAB KOSTER ALTID KUN 499 KR, OG DET ER IKKE BINDENDE.  

Skolens Adresse(Required)
Skolens E-mailadresse(Required)

Hvem er kontaktlærer for elevrådet(Required)
Kontaktlærerens E-mail(Required)
Kan du acceptere de nedenstående vilkår?(Required)
”Som medlem af Danske Skoleelever siger du ja til, at vi gemmer oplysningerne på skolens kontaktlærer for elevrådet. Vi bruger oplysningerne til at komme i kontakt med vores medlemmer, hvis vi har tilbud eller spørgsmål til elevrådet. Derudover tilmelder vi den angivne e-mailadresse til vores nyhedsbrev, ElevrådsNYT. Vi sletter oplysningerne på kontaktlæreren, hvis medlemskabet ophører, eller hvis kontaktlæreren beder om det i forbindelse med, at det er en anden lærer, der bliver tilknyttet elevrådet”.

Hvornår skal medlemskabet gælde fra?
Hvis du ikke angiver nogen dato, gælder medlemskabet fra første dag i kommende måned.