BLIV MEDLEM

BLIV MEDLEM FOR 499,- DET FØRSTE ÅR

Bliv en del af og støt et inkluderende fællesskab på omkring 1000 elevråd, der kæmper for elevdemokratiet.

Danske Skoleelever er elevernes interesseorganisation. Vores vigtigste opgave er at sørge for, at grundskoleelevernes holdninger til skolen og skoledagen bliver hørt af de voksne – både lokalt og nationalt. 

Hos Danske Skoleelever er det eleverne selv, der leder og beslutter retningen for organisationen, og det er eleverne selv, som deltager i den offentlige debat og varetager interesserne inde i det politiske maskinrum. Det har vi gjort siden 2004, og elevinddragelsen bliver kun mere og mere relevant!

I kan støtte op om kampen for gøre elevernes stemme stærkere for kun 499,- det første år.

Herefter koster et medlemskab 7,- pr. elev på skolen, men maksimalt 4.999,- om året.

Som medlem af Danske Skoleelever støtter I op om elevinddragelsen, og I bidrager til at eleverne får indflydelse på deres egen dagligdag i den danske grundskole.

Derudover hjælper I jeres elevråd med at arbejde med elevinddragelse lokalt på jeres skole.

Danske Skoleelever sender hvert år materialer til medlemselevrådene, og vi afholder kurser, som eksempelvis hjælper jeres elevråd godt i gang. Det er gratis for medlemsskoler.

Jeres elevråd har også mulighed for at deltage i konkurrencen om, hvem der er årets elevråd. Her kan jeres elevråd vinde 10.000,-

Hvis I har spørgsmål til medlemskabet, kan I kontakte Lasse på: 60402054 eller lah@skoleelever.dk

Skolens Adresse(Required)
Skolens E-mailadresse(Required)

Hvem er kontaktlærer for elevrådet(Required)
Kontaktlærerens E-mail(Required)
Kan du acceptere de nedenstående vilkår?(Required)
”Som medlem af Danske Skoleelever siger du ja til, at vi gemmer oplysningerne på skolens kontaktlærer for elevrådet. Vi bruger oplysningerne til at komme i kontakt med vores medlemmer, hvis vi har tilbud eller spørgsmål til elevrådet. Derudover tilmelder vi den angivne e-mailadresse til vores nyhedsbrev, ElevrådsNYT. Vi sletter oplysningerne på kontaktlæreren, hvis medlemskabet ophører, eller hvis kontaktlæreren beder om det i forbindelse med, at det er en anden lærer, der bliver tilknyttet elevrådet”.

Hvornår skal medlemskabet gælde fra?
Hvis du ikke angiver nogen dato, gælder medlemskabet fra første dag i kommende måned.