SIDEN ER UNDER OMBYGNING!

Elevernes Sommerlejr 2023-siden er i øjeblikket under ombygning.

Dog er det muligt at tilmelde sig til begivenheden på knappen herunder. Scroll ned for at se på siden fra sidste års sommerlejr.

Elevernes sommerlejr 2022

Har du sommerferieplaner?Læs mere om verdens fedeste sommerlejrlige herunder

⸻ Elevernes sommerlejr 2022

Om Elevernes Sommerlejr

Hvis du drømmer om en uge fyldt med nye venskaber, lærerige aktiviteter og virkelig lækker mad – så er Elevernes Sommerlejr helt sikkert lige noget for dig. Sommerlejren er den fedeste uge i din sommerferie, hvor Danske Skoleelever faciliterer sjove aktiviteter og kurser for dig, der gerne vil have indflydelse på din egen hverdag på skolen. Du får en mega god uge og møder nye venner fra hele landet – og sommerlejren er i den grad også noget for dig, der bare gerne vil have nemmere ved at stille dig op og præsentere noget foran andre mennesker, f.eks. i klassen eller i elevrådet.

Vil du være med til den fedeste og billigste sommerlejr og indgå i et helt unikt fællesskab? – Så kan du melde dig til lige her. Du må også rigtig gerne ringe til mig, Clara, der selv var med på sommerlejren for første gang sidste år, og i år er med til at planlægge den. Mit telefonnummer er 60402005, og jeg glæder mig til at høre fra dig.

Shay, Tidligere deltager på sommerlejren

Elevernes Sommerlejr er MEGA nice! Det er en af de bedste oplevelser, I nogensinde kan komme på. Det er det bedste, jeg nogensinde har prøvet, og jeg har fået nogle af de bedste venner, som jeg stadig den dag i dag har kontakt med.

Rasmus, Bestyrelsesmedlem

Elevernes Sommerlejr er det fedeste!
Jeg lærte vildt meget, som jeg i dag bruger i min 9. klasse bl.a. til at fremlægge og når vi skal skrive taler. Det har givet mig et kæmpe selvtillidsboost.
Så hvis du synes, du gerne vil lære om at tale foran andre - f.eks. i elevrådet eller foran din skolebestyrelse, synes jeg, du skal tage med til Elevernes Sommerlejr.

Clara, Sekretariatsfrivillig

Første gang jeg var til elevernes sommerlejr, kendte jeg ikke særlig mange og vidste ikke helt, hvad det var - og jeg var faktisk ret nervøs. Men det er en af de fedeste uger nogensinde, og jeg har fået nogle af mine allerbedste venner derfra. Det var et helt unikt fællesskab at opleve!

Om Danske Skoleelever

I Danske Skoleelever er det eleverne der, gennem det repræsentative demokrati, bestemmer, hvad der skal laves i organisationen. DSE ledes af en bestyrelse bestående af grundskoleelever, og de fungerer som elevernes talerør til omverdenen. Derudover har organisationen et sekretariat bestående af professionelle ansatte og dygtige unge sekretariatsfrivillige, der lige efter 9. eller 10. klasse har valgt at tage et år ud af kalenderen for at arbejde på fuld tid for organisationen. Sekretariatet hjælper bestyrelsen med det daglige arbejde.

Vores arbejde baseres således hovedsageligt på frivilligt arbejde, og det er ofte elever, der udfører vores aktiviteter. Vi varetager elevernes uddannelsespolitiske interesser over for politikere, embedsmænd, presse og interessenter på skoleområdet. Vi kæmper for at sikre det gode skoleliv for alle elever på danske grundskoler – det vil sige alle fri-, privat-, efter-, ungdoms- og folkeskoler.

For at bidrage til et godt skoleliv for alle, udbyder DSE en lang række tilbud til elever, elevråd, lærere, skoler og kommuner. Disse tilbud favner bredt; fra forskellige kurser og aktiviteter, til stormøder og diverse materialer og bøger.

I vores kamp for det gode skoleliv, knytter vi os ikke til bestemte partiers politik, men samarbejder med alle politiske partier for at sikre de bedste vilkår ude på skolerne.