Mille bliver ny formand

Danske Skoleelevers generalforsamling har valgt Mille Borgen Mikkelsen fra Sønderborg som ny formand for Danske Skoleelever. Hun er valgt sammen med de to næstformænd Bjørn Otto Juhl Hansen (ansvar for bestyrelsen) og Elisabeth Froholdt (ansvar for sekretariatet)

”Jeg er enormt glad og stolt over valget og jeg glæder mig til at repræsentere Danske Skoleelever. Længe leve elevdemokratiet,” siger den tiltrædende formand, Mille Borgen Mikkelsen

Det nye formandskab overtager posten den 1. juli, formand Esther Vyff, ønsker det tiltrædende formandskab tillykke

”Jeg ønsker det nye formandskab stort tillykke med valget. Jeg har samarbejdet med dem alle tre i bestyrelsen det seneste år, de er meget kompetente, og jeg er sikker på, at de kommer til at repræsentere eleverne rigtig godt,” siger Esther Vyff.

Tiltrædende formandskab (1. juli)

Formand: Mille Borgen Mikkelsen
Næstformand med ansvar for bestyrelse: Bjørn Otto Juhl Hansen
Næstformand med ansvar for sekretariat: Elisabeth Froholdt