Nye pop-up events i skolegården

Vi besøger næsten alle skoler i landet for at fortælle elever om vores organisation og projekter, når der ikke er Covid-19. Desværre har Covid-19 sat en dæmper på det, og i år kommer vi til at besøge færre. Det stopper os ikke, vi finder nemlig bare på endnu federe løsninger – pop-up events i skolegården

Det har sat tankerne i gang og i denne uge var vi afsted på vores første pop-up event, som er et event for eleverne i deres egen skolegård. Vi er på skolen lidt længere tid og får tid til at tale med mange flere elever.

Til pop-up events tilbyder vi:

  • En snak med en eller flere repræsentanter fra Danske skoleelever
  • Information om vores projekter
  • Lidt til den søde tand
  • Et interessant besøg
  • En kasse til skolen med informationsmateriale

Efter første pop-up event i Hobro mandag formiddag, kan vi konkludere at det er en succes. Vi gik fra skolen med smil på læben, og følelsen af at eleverne var glade og fik noget ud af besøget.

Pop-up events

Vi har gennem årene været ude på alle landets skoler på drop-in besøg. Her fortæller vi om, hvordan vi arbejder sammen med elevrådene på grundskoleområdet og dels fortæller om, hvordan Danske Skoleelever fungerer som organisation.

Vi har, pga corona, ikke de samme muligheder for at komme ud på drop-in besøg på skolerne. Vi har derfor valgt at indføre pop-up events, da eleverne bestemt ikke skal snydes for et besøg. Pop-up events minder på flere punkter om drop-in besøgene, da vi også kommer ud på skolerne og taler om vores projekter, får en snak med eleverne og har nogle forskellige ting med. Når vi afholder pop-up events varer de også væsentlig længere tid. Når vi afholder events, taler vi også med flere elever, da vi kommer i frikvarteret og sætter en spændende stand op.