I 2019 har foreningen Danske Skoleelever 15-års jubilæum. Det fejrer vi blandt andet ved at give jeres skole mulighed for at vinde en workshop med sang og kor. I anledning af jubilæet har vi nemlig fået skrevet en ny skolesang til alle skoler i Danmark, hvor vi står sammen i ring på ring på ring og løfter med et hav af hænder. Noder, tekst og lydfil til indstudering kan hentes gratis på følgende link:
http://jannewind.com/med-et-hav-af-haender-danske-skoleelevers-jubilaeumssang-2019/

I kan deltage i konkurrencen ved at lære sangen, lave en simpel video-optagelse (f.eks. på tlf) og lægge den på jeres skoles Facebook-side med følgende tre tags: #medethavafhænder, #Janne Wind og @Danske Skoleelever senest fredag op til efterårsferien (d. 11/10-19).
Vinderen af konkurrencen bliver udtrukket derefter og offentliggøres i Spil Dansk uge 44!

Konkurrencebetingelser

  • Alle skoler og tilsvarende institutioner kan deltage i konkurrencen, der afholdes af Foreningen Danske Skoleelever
  • Alle skoler (mv.) der senest 11/10-19 optager deres version af sangen og deler på Facebook med #medethavafhænder, #Janne Wind og @Danske Skoleelever deltager automatisk i konkurrencen.
  • Præmien er en musikalsk workshop med sangskriver og korleder Janne Wind, der efter aftale kommer til jeres skole og underviser nogle eller alle årgange i kor og sang. Indhold og tidspunkt aftales direkte med Janne Wind og workshoppen skal afholdes i skoleåret 2019-2020.
  • Vinderen offentliggøres i Spil Dansk uge 44 og kontaktes direkte
  • Præmien kan ikke ombyttes til kontanter
  • konkurrencen på ingen måde er sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook