12. SEP. 2021

Danske Skoleelever søger studentermedhjælper til kommunikationsafdeling

Studentermedhjælper til kommunikationsplanlægning og eksekvering 

Vi er på udkig efter en studentermedhjælper med en kreativ og løsningsorienteret tilgang til kommunikationen, der ikke er bange for at kaste sig ud i alle typer af kommunikationsopgaver. Selvom vi bevæger os meget på det operationelle niveau, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, er det vigtigt, at du også kan tænke strategisk og taktisk.  

(Læs mere under billedet – søg nederst)

Hos Danske Skoleelever bliver dit fokus at støtte op om vores projekter blandt andet WiFive – Det gode digitale fællesskab, Peng’ Pong – Hverdagsøkonomi på skoleskemaet og DM i Fagene – Danmarks største konkurrence i skolens fag med flere. Alle vores projekter har kommunikationsaktiviteter på forskellige platforme såsom hjemmeside, sociale medier, nyhedsbreve og presse. Vi ønsker at styrke indsatsen de mest relevante steder, så endnu flere skoleelever kan få glæde af vores materiale, den indsats skal du hjælpe os med at styrke, definere og drive.

Din primære arbejdsopgave er at planlægge og eksekvere, herunder kan det være:

  • Indhold til sociale medier
  • Indhold til hjemmeside / Wordpress
  • Video og grafisk produktion
  • Annoncering (Digitalt og print)
  • Presseindsats og -kontakt
  • Kampagneplanlægning
  • Strategi og branding

Om dig

Du er under uddannelse på en kommunikations- eller journalistuddannelse. Du interesserer dig for ekstern kommunikation, planlægning og særligt produktion. Du er i stand til at omsætte strategiske tanker til konkrete, taktiske initiativer – og du er i stand til at eksekvere dem. Du arbejder selvstændigt og struktureret, og du er god til at finde løsninger. Det meste af vores produktion foregår in-house og i kælderen gemmer vi et lille trykkeri samt et medierum med stor udstyrspakke til lyd-, billede- og videoproduktion. Interesse for medieproduktion er derfor et plus, ligesom du skal være skriftlig stærk.

DSE som arbejdsplads

DSE er en arbejdsplads med 21 ansatte og 13 fuldtids unge frivillige og er præget af aktivitet og engagement. I DSE arbejder vi i teams, og du vil som kommunikationsmedarbejder blive en del af vores event-, grafik- og kommunikationsteam, hvor voksne ansatte og unge frivillige arbejder side om side. Vores medarbejdere arbejder selvstændigt inden for deres arbejdsområder i organisationen, og derfor er sekretariatet i dagligdagen meget selvkørende. Som regel er arbejdsgangen præget af flere sideløbende, store såvel som små projekter af organisatorisk og politisk karakter, hvor sekretariatets medarbejdere er involveret på hver deres måde. Derfor er det vigtigt, at du besidder gode evner til at danne dig et overblik og koordinere egne arbejdsopgaver.

Vi garanterer dig udvikling, dynamik og mulighed for at realisere de idéer, du arbejder med. Du vil komme til at arbejde i et ungt og inspirerende miljø med direkte kontakt til de mange frivillige, der brænder for at forbedre grundskoleelevernes forhold.

Ansættelsesforhold

Arbejdet foregår primært på sekretariatet i Risskov. Vi forventer, at du kan være på sekretariatet minimum to dage/eftermiddage om ugen – den ugentlige arbejdstid kan variere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen upåagtet alder, etnicitet og baggrund.

Evt. spørgsmål kan rettes til kommunikationsmedarbejder Jacob Piil 6040 2022 eller jpi@skoleelever.dk. Din ansøgning skal være os i hænde senest onsdag den 30. september 2021. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende med start hurtigst mulig herefter. Ansøgningen skal indsendes online via ansøgningssystemet.

Søg her