Praktiske informationer

Pris og betaling

Er du personligt medlem af Danske Skoleelever, koster det 550 kr. at deltage på Elevernes Sommerlejr, er du ikke personligt medlem, koster indmeldelsen 20 kr. udover de 550 kr. Prisen dækker rejseudgifter, forplejning og logi.
Når du ankommer til Efterskolen, skal du have 550 kr. (evt. +20) kroner klar på dit betalingskort, mobilepay eller kontant, så du kan betale for arrangementet.

Forældretilladelse

Risskov Efterskole ligger tæt på en strand, som vi, hvis vejret er til det, godt kunne finde på at gå ned til. For at kunne få lov til at bade, skal ens mor/far/værge forinden arrangementet have skrevet en mail til chn@skoleelever.dk med tilladelse til vandaktivitet under opsyn af voksne. Alternativt kan en underskrevet besked på en seddel også afleveres til Camilla Hovalt på sommerlejren. Tilladelsen skal indeholde deltagers navn og forælders/værges navn og kontaktoplysninger samt erklæring om, at deltageren må bade under opsyn af voksne på Elevernes Sommerlejr.

Værelser

Du vil komme til at dele værelse med en anden deltager af samme køn hele ugen. Vi fordeler værelserne ved ankomst på efterskolen, og det er her, du skal sige det til os, hvis der er noget, vi skal være særligt opmærksomme på.
Der er senge på værelserne, så du skal ikkehave luftmadras eller liggeunderlag med, men husk et lagen, en sovepude og en sovepose/dyne

Adresse og tidsrum

Risskov Efterskole
Tretommervej 33, 8240 Risskov
31. juli, kl. 12 - 4. august, kl. 16

Pakkeliste

Sovepose eller dyne
Lagen
Hovedpude
Tøj og overtøj til al slags vejr
Tøj og sko til fysisk aktivitet
Sko til al slags vejr
Badetøj
Toiletsager
Håndklæder
Computer
Lommepenge/betalingskort/mobilepay
Madpakke til rejserne
Drikkedunk
Forældretilladelse

Forplejning

Danske Skoleelever sørger for morgenmad, frokost, eftermiddagssnacks og aftensmad i løbet af hele arrangementet. Dem der laver maden, er tidligere sekretariatsfrivillige i Danske Skoleelever (dem kalder vi aktivister). De har alle meget erfaring i et køkken, og flere af dem har hygiejnebevis. Til hvert måltid laver vi både retter uden svinekød, retter uden kød, og hvis du er veganer eller har allergier, laver vi også mad ud fra disse behov. Køkkenaktivisterne går meget op i, at maden er varieret, og de overrasker hvert år med en spændende og lækker menu.
Alle deltagere på Elevernes Sommerlejr skiftes til at hjælpe med opvask og oprydning i køkkenet efter hvert måltid.
Du skal selv sørge for morgenmad og frokost den 31. juli samt aftensmad den 4. august.
Der vil også være en bod med et udvalg af snacks og vand, som man kan købe til fornuftige priser.

Voksne

Der er voksne og erfarne frivillige til stede hele ugen. Vi er enten ansat i Danske Skoleelever eller er tidligere sekretariatsfrivillige i foreningen. Flere af os har førstehjælpskurser, og mange af os har afholdt sommerlejren mange gange før. Deltagerne møder os og får at vide, hvem man skal gå til for at få hjælp, når de ankommer på sommerlejren. Får man som forælder behov for at kontakte os i løbet af sommerlejren, kan Camilla Hovalt kontaktes på 60402062. Vi glæder os meget til at skabe en rigtig god oplevelse for alle nye og gamle DSE’ere til Elevernes Sommerlejr.

Carls madvideo

PRAKTISK

KURSER

PROGRAM

TRANSPORT