Danske Skoleelevers Landskonference nærmer sig - og du er inviteret!

Nu varer det ikke længe, inden vi kan tænde popcorn- og slushice maskinerne, starte køkkenet op, finde det vildeste dansetøj frem og alle de gode politiske forslag, som vi skal diskutere d. 10.-12. november. I den weekend indtager vi nemlig med en helt masse elever Vorrevangskolen, til Danske Skoleelevers årlige Landskonference! Og vi glæder os. 
Lyder det fristende? Så har du altså stadig rig mulighed for at deltage, og du kan tilmelde sig så let som ingenting ved at trykke på knappen herunder
En pige der holder en tavle hvor der står

Ny indsats skal styrke elevdemokratiet i grundskolen 365 dage om året

Med støtte fra Nordea-fonden får Valgugen ny luft under vingerne. Pilotprojektet, mange kender som en årlig emneuge med fokus på elevråd og elevdemokrati, skal over de næste tre år udvides til at omfatte alle årets 365 dage.

Read More


0 Comments4 Minutes

Fremtidens Folkeskole

Til sommer skal jeg med til den sjoveste, fedeste og mest spændende sommerlejr: Elevernes Sommerlejr

Read More


0 Comments8 Minutes

DANSKE SKOLEELEVERS STORE KOMMUNETOUR

Danske Skoleelever tager på kommunetur og besøger alle kommuner i landet. Hvem ved, måske er det DIN kommune vi besøger på næste stop.

Read More


0 Comments27 Minutes

Odense er blevet kåret til Årets Elevvenlige Kommune

Dette års Elevvenlige Kommune blev i weekenden kåret, og prisen bliver uddelt til Odense Kommune, som i løbet af året har vist deres engagement gennem deres store aktivitet.

Read More


0 Comments2 Minutes

Elevernes Sommerlejr 2023: Tag med mig til sommerens fedeste uge

Til sommer skal jeg med til den sjoveste, fedeste og mest spændende sommerlejr: Elevernes Sommerlejr

Read More


0 Comments1 Minutes

Laura Drachmann Poulsen og Frederikke Didriksen er valgt som nyt formandskab for Danske Skoleelever

"Det skal være fedt at gå i skole og fedt at lære" - Sådan siger kommende formand, Laura Drachmann Poulsen som sammen med Frederikke Didriksen træder til d. 1. juli hvor de udgør det nyvalgte formandskab for Danske Skoleelever.

Read More


0 Comments3 Minutes

Fra papir og blyant til computer

Skærme kan være mange forskellige ting. Det kan både være det elektroniske ur vi har på håndleddet, mobiltelefonen i lommen, computeren på bordet foran os eller noget helt andet.

Read More


0 Comments1 Minutes

Praksisfaglighed i grundskolen

Mange elever oplever i løbet af skoledagen at stille sig selv spørgsmålet: ”Hvad skal jeg bruge det her til?”, uden at kunne komme på noget åbenlyst svar. Faktisk er det ifølge en undersøgelse af Tænketanken Mandag Morgen 18% af eleverne, der ikke kan lide at gå i skole. Et udtryk for at forstår, hvorfor meningen med undervisningen ikke altid skinner lige skarpt igennem. Derfor har vi brug for en mere praksisfaglig skole. 

Read More


0 Comments3 Minutes

Randers er ‘Årets Elevvenlige Kommune’

Randers Kommune har gennem flere år arbejdet for at styrke elevdemokratiet og involvering af eleverne i kommunens udvikling. Det er baggrunden for, at kommunen nu får prisen som ‘Årets Elevvenlige Kommune’ af Danske Skoleelever, en titel elevorganisationen giver til én kommune hvert år

Read More


0 Comments1 Minutes